Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Διαδήλωση σήμερα στις 6μμ ενάντια την προεδρία της ΕΕ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΜΜ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΕ
Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση της η ΓΑΔΑ, ανακοίνωσε την απαγόρευση της διαδήλωσης που έχουν εξαγγείλει για σήμερα Τετάρτη οργανώσεις και κινήσεις της Αριστεράς, ενάντια σε κυβέρνηση, ΕΕ με αφορμή τις φιέστες ανάληψης της ελληνικής προεδρίας.
Η ΓΑΔΑ απαγορεύει την διαδήλωση κρίνοντας ότι τίθεται «ενάντια στον σκοπό» των  εκδηλώσεων ανάληψης της ελληνικής προεδρίας, διότι «είναι δυνατόν να δημιουργηθεί σοβαρός κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια!»,  διότι «σύμφωνα με τις εξαγγελίες των διοργανωτών και τις πληροφορίες των υπηρεσιών επιδιώκουν να  εκφράσουν την αντίθεσή τους» στην ελληνική προεδρία! και τέλος διότι ο «κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αλλιώς, λόγω της εκτιμώμενης συμμετοχής μεγάλου αριθμού πολιτών σε αυτές»!!.
Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, επιχειρούν να απαγορεύσουν την αντίθεση, τη διαμαρτυρία και τον αγώνα ενάντια στην βάρβαρη αυτή πολιτική, επιδιώκουν να καταργήσουν δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα που ο λαός μας κατέκτησε με αγώνες και αίμα. Δεν θα τους περάσει.
 Ας είμαστε όλοι στη συγκέντρωση ενάντια σε κυβέρνηση-ΕΕ, σήμερα Τετάρτη το απόγευμα στις 6.00 μμ στα Προπύλαια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου