Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

3.2.2018 : Ματαιώσαμε το πραξικόπημα στην Αντιπροσωπεία ΤΕΕ για επιβολή του «νέου θεσμικού πλαισίου στο ΤΕΕ»

3.2.2018 : Ματαιώσαμε το πραξικόπημα στην Αντιπροσωπεία ΤΕΕ για επιβολή του «νέου θεσμικού πλαισίου στο ΤΕΕ» – ΒΟΥΛΗ – Διαβάστε τα πρακτικά της ματαιωθείσας Α/ΤΕΕ


Από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μηχανικών στις 3.2.2018 έξω από το κτίριο της Βουλής, ενάντια στο σχεδιαζόμενο πραξικόπημα από την πρόεδρο της Α/ΤΕΕ, Τόνια Μοροπούλου, για την εν κρυπτώ επιβολή του λεγόμενου "νέου θεσμικού πλαισίου του ΤΕΕ". 

Η συνεδρίαση της Α/ΤΕΕ σχεδιάστηκε να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της γερουσίας της Βουλής, προκειμένου να αποτραπεί με αστυνομική περιφρούρηση η νόμιμη είσοδος μηχανικών στη συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. (σύμφωνα με το Ν1486/1984, άρθρο 3, παρ. 1γ και 2, δικαίωμα να παρευρίσκονται στην Α/ΤΕΕ έχουν όλα τα τακτικά και ομότιμα μέλη του ΤΕΕ.) 

Η αντιδημοκρατική σύγκληση της Α/ΤΕΕ, ματαιώθηκε τελικά λόγω έλλειψης απαρτίας, αφού μεγάλος αριθμός συναδέλφων δεν παρουσιάστηκε ώστε να μή νομιμοποιήσει το πραξικόπημα. (Παρόντα, μόλις 79 από τα απαιτούμενα 101 μέλη του σώματος των 200 αντιπροσώπων).







Διαβάστε εδώ τη σχετική ανακοίνωση του ΑΡΑΓΕΣ "Για την ματαίωση της συνεδρίασης της Α/ΤΕΕ στην Βουλή"






Διαβάστε εδώ τα επίσημα πρακτικά της ματαιωθείσας συνεδρίασης της Α/ΤΕΕ που μετεξελίχθηκε σε "εκδήλωση" https://antiprosopeia.tee.gr/wp-content/uploads/tee-antiproswpeia-3-2-2018.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου