Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Βέτο του κυβερνητικού επιτρόπου στο ΕΤΑΑ στην παράταση εξόφλησης ειδοποιητηρίων

Σε συνέχεια της προχθεσινής ενημέρωσης, το ΤΣΜΕΔΕ δεν έθεσε στο ΕΤΑΑ θέμα για παράταση εξόφλησης ειδοποιητηρίων, παρά το ότι προτάθηκε στη ΔΕ του. Σχετικό θέμα έθεσαν μόνο οι Νομικοί (ΤΑΝ).

Στη συνεδρίαση μάλιστα του ΕΤΑΑ μόνο ο εκπρόσωπος της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ από τους μηχανικούς υπερψήφισε την παράταση και έτσι υπερψηφίστηκε. Οι υπόλοιποι μηχανικοί καταψήφισαν...
Ο κυβερνητικός επίτροπος αμέσως μόλις υπερψηφίστηκε η απόφαση έθεσε βέτο...θυμίζοντας τις αλλήστου μνήμης εποχές Βρούτση...

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ΔΣΑ:


Ανακοίνωση-ενημέρωση

Αθήνα, 21-9-2016

Σχετικά με την απόφαση του ΕΤΑΑ για την παράταση της καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών έως 31-12-2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΤΑΑ, που συνεδρίασε σήμερα, αποφάσισε κατά πλειοψηφία την παράταση της καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του έτους 2015, όλων των κλάδων των ασφαλισμένων του ΤΑΝ/ΕΤΑΑ, μέχρι τις 31-12-2016, χωρίς δυσμενείς γι' αυτούς έννομες συνέπειες.

Με την απόφαση παράτασης της καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών, διαφώνησε ο Κυβερνητικός Επίτροπος. Σύμφωνα με το άρθρο 135 ν. 3655/2008, σε περίπτωση διαφωνίας του Κυβερνητικού Επιτρόπου επί αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, η διαφωνία αίρεται με απόφαση του Υπουργού Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου