Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ασφαλιστικό: "Χρεωστικό" γεγονός και κάλεσμα σε άμεση κινητοποίηση

Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την πολιτική εξόντωσης των μηχανικών μέσω του υφιστάμενού της Κου Σελιανάκη και με την ανοχή των υπόλοιπων μελών του ΔΣ του ΕΤΑΑ, έστειλε στην εφορία όλες τις ασφαλιστικές οφειλές.
Αυτή τη στιγμή το ταμείο δεν μπορεί να δώσει ασφαλιστική ενημερότητα σε κανέναν απολύτως μηχανικό! ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως χρωστάμε τις αναδρομικές αυξήσεις με προσαύξηση και όχι μόνο αυτοί που είχαν χρέη προς το ταμείο! Όλες οι καταστάσεις των οφειλετών στάλθηκαν στην ΗΔΙΚΑ και από εκεί στις ΔΟΥ. Περιλαμβάνονται ακόμα και οι αυξήσεις των εισφορών (από 7/2011) τις οποίες το ταμείο δεν μας ζήτησε ποτέ να πληρώσουμε. Οι αυξήσεις αυτές είναι προσαυξημένες με τους τόκους υπερημερίας και όλες τις τοκογλυφικές επιβαρύνσεις!
Η Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών καλεί όλους τους μηχανικούς, που ορθώνουν ή θέλουν να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στην εξόντωση και την καταστροφή που μεθοδεύεται , σε κινητοποίηση την Δευτέρα 22.12.2014, στις 9.00πμ, στα γραφεία του ΕΤΑΑ (Μάρνη 22), για να ακυρώσουμε οριστικά τη λειτουργία της σημερινής διοίκησης του ταμείου, που στη συνείδηση των ασφαλισμένων έχει ήδη εκπέσει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου