Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΑΣΜ: Κάλεσμα σε παρέμβαση στο ΕΦΚΑ-Τομέα Μηχανικών, (τ.ΤΣΜΕΔΕ), Τετάρτη 12-12-18 στις 11πμ, Π. Π. Γερμανού 3-5, πλ. Κλαυθμώνος

Στην συνέλευση της Παρασκευής 7-12-18 της ΑΣΜ, αποφασίστηκε να πάμε στο πρώην ΤΣΜΕΔΕ την Τετάρτη 12/12 στις 11 π.μ. ώστε να ενημερωθούμε από τους αρμόδιους για τα εξής θέματα:

1. Για την πορεία της εξέτασης των αιτήσεων αναδρομικής διαγραφής από το ΤΣΜΕΔΕ μετά από αναδρομική διαγραφή από το ΤΕΕ. 

2. Για το θέμα της χρέωσης εισφορών υπέρ ΕΦΚΑ όσων έχουν κλείσει βιβλία στην εφορία (δύο χρόνια μετά από την εφαρμογή του νόμου για την μη ασφάλιση ιδιότητας των μηχανικών).

3. Για την διαδικασία και τον χρόνο έκδοσης των εγγράφων που απαιτείται να προσκομισθούν στον ΟΑΕΔ για την απόδοση επιδόματος ανεργίας.

4. Για το θέμα της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων από τις υπηρεσίες του πρώην ΤΣΜΕΔΕ που είναι χρονοβόρα, ελλειπής και ασαφής πολλές φορές.

5. Για την επανενεργοποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΤΣΜΕΔΕ και υπηρεσία ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης.

6. Για ενημέρωση αν υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία ή αίτηση για αμφισβήτηση της οφειλής που αναγράφεται στο ατομικό ειδοποιητήριο του ΚΕΑΟ.

7. Για να μην ζητάνε έγγραφο έναρξης επαγγέλματος ........

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν τα παραπάνω θέματα ή και άλλα, να παραβρεθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου