Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Εκδόθηκαν την 1η Αυγούστου, έληγαν 31 Ιουλίου...

ΕΦΚΑ: Ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών Ιουνίου 2018
Από The Report


Με σημαντική καθυστέρηση αναρτήθηκαν την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών Ιουνίου 2018 των αγροτών, αυτοαπασχολουμένων και ελεύθερων επαγγελματιών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (www.efka.gov.gr). Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΚΑ, η προθεσμία πληρωμής τους λήγει την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018. [Για την εκτύπωση του ειδοποιητηρίου, επιλέξτε το link στο τέλος του άρθρου].

Παράταση προθεσμίας πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών Ιουνίου 2018

Ειδικότερα, την παράταση έως την Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018, της προθεσμίας καταβολής των εισφορών του μηνός Ιουνίου 2018 για τους μη μισθωτούς ασφαλισμένους ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 30-7-2018 η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). Επίσης, παρατείνεται έως τις 10 Αυγούστου η προθεσμία καταβολής της τρίτης δόσης εκκαθάρισης των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2017 των μη μισθωτών ασφαλισμένων.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr, προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά για την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Θυμίζουμε ότι και τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών Μαΐου 2018, αγροτών, αυτοαπασχολουμένων και ελεύθερων επαγγελματιών, αναρτήθηκαν με καθυστέρηση την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ και η πληρωμή τους έληξε την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2018. Να σημειωθεί ότι πλέον δεν γίνεται ταχυδρομική αποστολή των ειδοποιητηρίων.

Μπορείτε να εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο ασφαλιστικών εισφορών επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο (link):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου