Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ: Συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την αξιολόγηση

Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Μαυρομματαίων 17, 104 34 ΑΘΗΝΑ
τηλ: 210-88.16.583 fax: 210-82.59.410 e-mail: emdydas@tee.gr URL: www.emdydas.gr
Αρ. Πρωτ.: 7394 Αθήνα, 11/6/2018
Προς: Α’ Βάθμιες Ενώσεις.
(Κοινοποίηση και στα μέλη μας μέσω των Α΄Βάθμιων ΕΜΔΥΔΑΣ).
Θέμα: Συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την αξιολόγηση

Συνάδελφοι, -σσες,

Ενημερώνουμε πως σε συνέχεια του από 22/5/2018 εγγράφου μας συνεχίζουμε την απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης και με τα κλαδικά μας αιτήματα και διεκδικήσεις. Η απεργία – αποχή έχει προκηρυχτεί από την ΑΔΕΔΥ η οποία εξέδωσε και απέστειλε στις 17/5/2018 προς Υπουργεία, Περιφέρειες, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, ΚΕΔΕ κλπ ΕΞΩΔΙΚΟ για την προκήρυξη «απεργίας-αποχής από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με την διαδικασία αξιολογήσεως, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό πλήρη κάλυψη στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου». 

Σε συνεργασία με τις κατά τόπους Πρωτοβάθμιες Ενώσεις μας ή τοπικά σωματεία, οι συνάδελφοι να καταθέτουν την ακόλουθη δήλωση συμμετοχής στην απεργία – αποχή: http://adedy.gr/synexizoymeapergiaapoxiajiologisibkuklos/

Το ΔΣ της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ αποφάσισε ομόφωνα να καλύψει νομικά συνάδελφο μας του ΥΠΕΝ, ο οποίος αποκλείστηκε από τις κρίσεις των Γενικών Διευθυντών του Υπουργείου, λόγω της απεργοσπαστικής διάταξης Γεροβασίλη για τη συμμετοχή του στην περσινή απεργία – αποχή. Ήδη έχουν κατατεθεί προσφυγές στο ΣτΕ, με τη νομική στήριξη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., για λήψη ασφαλιστικών μέτρων, οι οποίες εκδικάζονται αυτές τις μέρες. 

Επιπρόσθετα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων απαγορεύεται η χρήση του ΑΦΜ και οποιουδήποτε άλλου προσωπικού δεδομένου χωρίς τη συναίνεσή μας. Άρα οι υπηρεσίες που θα ενημερώσουν το μητρώο της Απογραφής από τους φακέλους μας χωρίς τη συναίνεσή μας θα είναι εκτεθειμένες. Το θέμα έχει ανατεθεί από την ΑΔΕΔΥ στους νομικούς της συμβούλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου