Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση ΑΡΑΓέΣ στη Θεσσαλονίκη

Ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση ΑΡΑΓέΣ



Η κρισιμότητα των εκλογών του ΤΕΕ στο φόντο της αντιασφαλιστικής επίθεσης στον κλάδο.



Η Αριστερή Αγωνιστική Ενωτική Συσπείρωση - ΑΡΑΓέΣ καλεί όλους τους και τις συναδέλφους σε μια ανοιχτή συνάντηση την Τρίτη 15/11, στις 6.30μμ στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/Τ.Κ.Μ. στη Θεσσαλονίκη, Μ. Αλεξάνδρου 49, για να συζητήσουμε για την κρισιμότητα της συγκυρίας στον κλάδο, στο φόντο της αντιασφαλιστικής επίθεσης στους μηχανικούς, και των τεκταινόμενων στην Attica Bank, αλλά και των γενικότερων εξελίξεων που μας επηρεάζουν.



Για να συζητήσουμε για τις κινηματικές και άλλες απαντήσεις και για τη σημασία της ενότητας, όχι μόνο γενικότερα αλλά και σε αυτήν ακριβώς την περίοδο.

Στο ΤΕΕ - Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας , κατεβαίνουμε με το ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ , εκλογικού μετώπου που προέκυψε μέσα από ευρύτερες ακόμα συμμαχίες.

Απέναντι στην κοινωνική καταστροφή, την τεράστια ανεργία, τη μετανάστευση, την υποαπασχόληση στον κλάδο, τις κατασχέσεις και το Κ.Ε.Α.Ο. ,τις εξευτελιστικές αμοιβές, το χτύπημα των εργατικών και κοινωνικών κατακτήσεων, την καταλήστευση των αποθεματικών του ΤΣΜΕΔΕ και από το PSI και μέσα από την ATTICA BANK, τις δυσβάσταχτες εισφορές και φορολογία, το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων, τη διάλυση – ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών, απευθυνόμαστε στους συναδέλφους και τους καλούμε να στηρίξουν τις παρατάξεις αυτές, που αγωνίστηκαν και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για να έχουμε κοινωνική ασφάλιση, ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς και όλα αυτά που δικαιούμαστε σαν εργαζόμενοι. Αφήνουμε στην άκρη την απογοήτευση που έσπειραν όλες οι μέχρι τώρα διοικήσεις του ΤΕΕ. Γιατί, το πιστεύουμε, Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Σας περιμένουμε

Τρίτη 15/11, στις 6.30μμ στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/Τ.Κ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου