Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Το ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονία υπέρ του ΣΜΑ Ευκαρπίας

Άλλο ένα σοβαρό ολίσθημα του ΤΕΕ/ΤΚΜ που προτιμάει μάλλον τους εργολάβους από την τοπική κοινωνία. Αναρτούμε δημοσίευμα σε περιοδική έκδοση της ΠΕΔ (Περιφ ένωση δήμων) Κεντρικής Μακεδονίας "ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ". Διανεμήθηκε και στον Δήμο Παύλου Μελά όπου βρίσκεται η Ευκαρπία. Υπενθυμίζουμε ότι έχουν αναπτυχθεί σημαντικοί αγώνες από την τοπική κοινωνία ενάντια στο ΣΜΑ (βλέπε παλαιότερη σχετική ανάρτηση μας Ευκαρπία Θεσσαλονίκης: Όχι στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων!). Διαβάστε επίσης 20 ερωτήματα για την περιβαλλοντική υποβάθμιση της Δυτικής Θεσσαλονίκης


1 σχόλιο:

  1. Είναι το συνδικαλιστικό και επιστημονικό όργανο και των τεχνολογικών ειδικοτήτων???, τη στιγμή που οι μηχανικοί ΑΕΙ/ΑΤΕΙ 4ετούς δεν είναι μέλη, δεν ντρέπεστε λίγο η ντρέπεστε πολύ μας κοροϊδεύεται, ως μεγαλύτερη συντεχνία της χώρας είστε ικανοί με το κόμπλεξ ανωτερότητας που έχετε να ελέγξετε και τα μη μέλη σας δεν σας φτάνει που έχετε μέλη ολιγογράμματους απόφοιτους βαλκανικών χωρών και Αγγλίας 3,5 έτους σπουδών.
    Η θα υπάρχει ένα ενιαίο τεε με ισότιμα μέλη πανεπιστημίων και 4ετούς τεχνολογικών ανώτατων σχολών η αλλιώς να ασχοληθείτε με τα τωρινά μέλη σας και μόνο, μην ασχολείστε με αλλότρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή