Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζουν με νέα 48ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στους Δήμους, η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και οι εργαζόμενοι στις μεταφορές (Μετρό, ΗΣΑΠ). Αναρτούμε την ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ, μια και οι εργαζόμενοι στους δήμους είναι στο μάτι του κυκλώνα λόγω άμεσων απολύσεων χιλιάδων εργαζομένων ΥΕ και ΔΕ με συμβάσεις αορίστου χρόνου. Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Κυριακή 11 Νοέμβρη στις 5μμ.
 Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.–Ο.Τ.Α. χαιρετίζει το γιγαντιαίο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας όλης της κοινωνίας απέναντι στα εξοντωτικά μέτρα της συγκυβέρνησης και της τρόικα. Μέτρα υποδούλωσης, σκλαβιάς και εξαθλίωσης, για το σύνολο του Ελληνικού λαού. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πάντα στη πρώτη γραμμή του αγώνα με τη μαζική συμμετοχή τους, δηλώνουν την κάθετη αντίθεσή τους στο μεσαίωνα που μας προσφέρουν. Ο αγώνας δεν τελείωσε, θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους !!!
Με δεδομένο τη μαζική παλλαϊκή συμμετοχή αλλά και με το βλέμμα στο αύριο που για τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. επιφυλάσσει απολύσεις εργαζομένων αλλά και την «επιτροπεία» στους Δήμους που δεν καταφέρνουν να ισοσκελίσουν προϋπολογισμούς που «κρύβει» νέες απολύσεις, αναγκαστικές μετατάξεις, μειώσεις μισθών και αύξηση φόρων στους δημότες, ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε:
1. Προκηρύσσει 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012.
2. Αποχή από κάθε εργασία το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού.
Οι Σύλλογοι-Mέλη της Ομοσπονδίας ενημερώνουν με κάθε πρόσφορο μέσο για τις ανωτέρω κινητοποιήσεις ενώ κρατούν σε ετοιμότητα τους εργαζόμενους προκειμένου να συμμετάσχουν στις δράσεις και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν.
Χάνουμε τις δουλειές μας, Χάνουμε τα δικαιώματά μας αλλά τουλάχιστον ΕΜΕΙΣ θα κυκλοφορούμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και με ψηλά το κεφάλι. Σε αντίθεση με αυτούς που αποφασίζουν για μας χωρίς ΕΜΑΣ.
Στην άθλια πολιτική της τρικομματικής συγκυβέρνησης εμείς αντιτάσσουμε την απόφασή μας για τον συνεχή αγώνα μέχρι ανατροπής αυτής της πολιτικής και της κατάργησης στην πράξη αυτών των βάρβαρων μέτρων.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος             Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου