Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Σε ένα αύριο για λίγους δεν χωράει κανείς !!

Αναδημοσίευση από ΑΕΚ ΕΔΣΝΑ

Η ανάρτηση αυτή γίνεται  επειδή  η διασφάλιση των θέσεων εργασίας μας και το δικαίωμα αξιοπρεπούς διαβίωσής μας  δεν μπορεί να είναι ανταλλάξιμη στο παζάρι κανενός με καμία  διοίκηση και με καμία κυβέρνηση.


Να γνωρίζουν όλοι ότι η απαξίωση των υπηρεσιών του δημοσίου δεν έρχεται μόνη της!

Ας μη ξεχνάνε οι συνάδελφοι μου μηχανικοί ότι οι τροϊκανοί   έχουν έτοιμους τους "εθελοντές συμβούλους" για την τεχνική υποστήριξη των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Αλήθεια ξέρει κανείς ποιοί ετοίμασαν το φάκελλο που κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ για την ένταξη στις ΣΔΙΤ;;

Λοιπόν, παράδειγμα πρόσφατο οι  διαγωνισμοί για την πολυδιαφημισμένη αποκατάσταση των ΧΑΔΑ της Αττικής, πρόγραμμα που ενδιαφέρει τον  Προέδρο Γ. Σγουρό πριν ακόμη έρθει στον Σύνδεσμο.

Οι μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης των  6 διαγωνισμών για τις αποκαταστάσεις των ΧΑΔΑ φέρουν τις υπογραφές "Συμβούλου", το Σεπτέμβριο 2011. Ο Σύμβουλος δεν εκπονεί μελέτες, υποστηρίζει την υπηρεσία  ΔΔΕ της Περιφέρειας Αττικής στην εκπόνηση των μελετών. Όμως  καμία υπογραφή δεν υπάρχει από τη  ΔΔΕ  για την εκπόνηση των μελετών!  Και τις 6 αυτές  μελέτες υπογράφουν δυο τεχνικοί και ένας Δ/ντής του ΕΔΣΝΑ ως επιβλέποντες τον Ιούλιο 2012.
Γνωρίζουν καλά οι συνάδελφοι ότι ο σύμβουλος δεν έχει νόμιμο δικαίωμα υπογραφής ως μελετητής  και όμως δέχονται να υπογράψουν ως επιβλέποντες!!!





να το δούμε λίγο καλύτερα 





                                                                                                                                           Γ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου