Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

7 Απριλίου: Παγκόσμια ημέρα Υγείας - Μέρα πανελλαδικής δράσης

ΟΕΝΓΕ: 7 Απριλίου: Παγκόσμια ημέρα Υγείας - Μέρα πανελλαδικής δράσης

Αθήνα 2 Απριλίου 2020

Α.Π: 10221

7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ 

Καλούμε τις Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών σε όλη τη χώρα από κοινού με τους Συλλόγους των Εργαζομένων, αλλά και με άλλα Σωματεία, Φορείς, Εργατικά Κέντρα να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις στον προαύλιο χώρο των Νοσοκομείων, παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Διοικήσεις, συνεντεύξεις τύπου.

· Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.

· Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

· ΜΑΠ – Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

«Η ζωή ενός ανθρώπινου πλάσματος αξίζει ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο από την περιουσία του πλουσιότερου ανθρώπου στη Γη»
Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

ΟΕΝΓΕ



Για ένα σύστημα υγείας δυνατό και μέσα στην πανδημία και μετά, όταν οι υγειονομικοί δεν θα χρειάζεται να κρύβουν τα πρόσωπά τους δυναμώνουμε τις φωνές μας στις 7 Απριλίου, στηρίζουμε τα αιτήματα και τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών! Βγαίνουμε στις 21.00 στα μπαλκόνια μας και στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης Τα λέμε μπαλκόνι: Η φωνή μας να ακουστεί! #taLemeMpalkoni



ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ σε μορφή PDF ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ --> https://we.tl/t-zQpAK9iALa

Φτιάξαμε αυτήν την ασπρόμαυρη εκδοχή αφίσας για την πανελλαδική ημέρα δράσης της 7ης Απρίλη προκειμένου όποιος/α διαθέτει εκτυπωτή σπίτι του να μπορέσει να την τυπώσει σχετικά εύκολα σε φύλλο Α4.

Πηγαίνοντας για τα απαραίτητα ψώνια ή γυρνώντας από αυτά μπορούμε να κολλήσουμε το αφισάκι αυτό έξω από το σουπερ μάρκετ ή κάποιο φαρμακείο ή ακόμα και στην είσοδο της πολυκατοικίας μας. Το μήνυμα μας να σπάσει τα στεγανά του διαδικτύου! Στηρίζουμε τις δράσεις της 7ης Απρίλη!


Όλοι κι όλες το βράδυ 21.00 στα μπαλκόνια δίνουμε το μήνυμα μας Τα λέμε μπαλκόνι: Η φωνή μας να ακουστεί!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου