Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Εκδήλωση πληροφόρησης και συμμετοχής στο Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου, Δευτέρα 5/10, 7μμ, στο κτίριο του ΣΑΔΑΣ


Το Τμήμα Αττικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ) σας καλεί στην εκδήλωση που θα γίνει τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 στις 7μ.μ στο κτίριο του Συλλόγου (Κλάδου και Βρυσακίου 15, Μοναστηράκι), εκ μέρους του Αλληλέγγυου Εργαστηρίου Σχεδίου, το οποίο θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά την εκμάθηση γραμμικού και ελεύθερου σχεδίου, σε μαθητές που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις ανάγκες των πανελληνίων, δεδομένης και της ουσιαστικής κατάργησης του μαθήματος από τα δημόσια σχολεία της χώρας.

Επίσης καλούμε όποιον/α συνάδελφο επιθυμεί να συνδράμει ενεργά στη προσπάθεια, είτε μέσω της διδασκαλίας, είτε με τη δωρεά οργάνων σχεδίασης.

Κατά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα έκθεση των έργων των μαθητών της περασμένης χρονιάς, κατά την οποία παρουσιάστηκε εντυπωσιακή επιτυχία ως προς την εισαγωγή των μαθητών/τριών σε σχολές της επιλογής τους.

Το Τμήμα Αττικής του ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων, απέναντι στην καθημερινά επιδεινούμενη κοινωνική και οικονομική κρίση αναλαμβάνει ενεργό δράση, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, για την υποστήριξη μαθητών της Β’ και Γ’ τάξης του Λυκείου, οργανώνοντας για τρίτη συνεχή χρονιά το εργαστήρι εκμάθησης γραμμικού και ελευθέρου σχεδίου.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε όλους τους μαθητές που νέχουν δικαίωμα συμμετοχής στις πανελλήνιες εξετάσεις και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο κόστος που απαιτεί η παρακολούθηση μαθημάτων σχεδίου. Η συγκεκριμένη λοιπόν πρωτοβουλία δεν είναι ανταγωνιστική στα οργανωμένα επί πληρωμή μαθήματα, ούτε έχει κερδοσκοπικό ή φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως ένα κάποιο αντιστάθμισμαστην ασφυκτική καθημερινότητα των πενιχρών απολαβών και κοινωνικών παροχών των εργαζόμενων της χώρας μας.

Τα μαθήματα θα παρέχονται δωρεάν από απόφοιτους με τη συμμετοχή και του Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ και θα φιλοξενούνται στο Ε.Μ.Πολυτεχνείο, Πατησίων 42, Αθήνα, κτίριο Γκίνη.

Κατεβάστε εδώ την αίτηση συμμετοχής στα μαθήματα, την υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα, και την υπεύθυνη δήλωση διδάσκοντα. Δείτε το πλαίσιο λειτουργίας του Αλληλέγγυου Εργαστηρίου Σχεδίου και συμβάλετε στην αποθήκη υλικών του Εργαστηρίου.

Επισκεφθείτε για περισσότερες λεπτομέρειες και τον ιστότοπο του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ:http://www.sadas-pea.gr/

Παρακαλούμε αποστείλατε τις απαραίτητες αιτήσεις συμπληρωμένες μέσω e-mail στη διέυθυνση: tmattikissp@gmail.com

Για τυχόν ερωτήσεις – διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με την οργανωτική ομάδα, μέσω e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: tmattikissp@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου