Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Video από κινητοποίηση στο ΕΤΑΑ - Πέμπτη 27.2.2014

ΕΤΑΑ - 27.2.2014 (1) Διαμαρτυρία Δικηγόρων & Μηχανικών


Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο ΕΤΑΑ την Πέμπτη 27.2.2014 από φορείς και συλλογικότητες δικηγόρων και μηχανικών.

Οι πολλές εκατοντάδες των συγκεντρωμένων ασφαλισμένων προχώρησαν σε μια συντονισμένη αυτή τη φορά διαμαρτυρία κατά της "ασφαλιστικής" πολιτικής που επιχειρεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση με υλοποίησή της από τον ενιαίο ασφαλιστικό φορέα και επισπεύδοντα τον διορισμένο πρόεδρό του, κο Σελιανάκη, παρά τις κάθετες αντιρρήσεις των φορέων των ασφαλισμένων του ταμείου και των συλλογικοτήτων των ασφαλισμένων.

Μέρος 1ο: Παρεμβάσεις δικηγόρων και μηχανικών μετά την είσοδό τους στην αίθουσα συνεδρίασης του ΔΣ του ΕΤΑΑ το οποίο δεν βρίσκεται σε απαρτία μετά από απουσία των εκπροσώπων του κλάδου Νομικών και Υγειονομικών καθώς επίσης και την απουσία του προέδρου του ΕΤΑΑ κου Σελιανάκη!

ΕΤΑΑ - 27.2.2014 (2) Η Άποψη Φορέων Δικηγόρων & Μηχανικών



Μέρος 2ο: Παρουσιάζονται οι απόψεις μελών και φορέων δικηγόρων και μηχανικών μετά την είσοδό τους στην αίθουσα συνεδρίασης του ΔΣ του ΕΤΑΑ, το οποίο δεν βρίσκεται σε απαρτία μετά από απουσία των εκπροσώπων του κλάδου Νομικών και Υγειονομικών καθώς επίσης και την απουσία του προέδρου του ΕΤΑΑ κου Σελιανάκη, ο οποίος εμφανίζεται μόνο για μισό λεπτό προκειμένου απλά να ανακοινώσει την λύση της συνεδρίασης λόγω έλλειψης απαρτίας!

Μιλούν κατά σειρά: Δ. Σαραφιανός (Δικηγόρος), Γ. Γαμβρίλης (Μηχανικός- Πρόεδρος Δ.Ε. ΤΣΜΕΔΕ & Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΤΑΑ), Β. Παπαστεργίου (Δικηγόρος), Χ. Σπίρτζης (Μηχανικός - Πρόεδρος ΤΕΕ)

ΕΤΑΑ - 27.2.2014 (3) Παρεμβάσεις Δικηγόρων & Μηχανικών

http://youtu.be/2BTytg-SEO0

Μέρος 3ο: Η διαμαρτυρία στο ΕΤΑΑ συνεχίζεται με παρεμβάσεις και συζήτηση μεταξύ δικηγόρων και μηχανικών που μετέχουν στην Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών.

Κοινή δέσμευση δικηγόρων και μηχανικών για νέα κινητοποίηση των κλάδων τους στο Δ.Σ. του ΕΤΑΑ την ερχόμενη Πέμπτη 6.2.4014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου