Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ο Σημίτης βρήκε φάρμακο για το δάκο της Ελιάς

(Από άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη)
Μετά το ναυάγιο της Ελιάς και τις εν εξελίξει ζυμώσεις στο χώρο της «κεντροαριστεράς», ο Κώστας Σημίτης με το Σταύρο Ψυχάρη προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, χωρίς να χρονοτριβούν.  
Όπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ του Συγκροτήματος Λαμπράκη (τυχαίο;), ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης προχωρεί στην ίδρυση πολιτικού φορέα ενόψει των επικείμενων ευροεκλογών.  
Η αναγνωρισιμότητα του Σταύρου Θεοδωράκη από την πολυετή παρουσία του στους τηλεοπτικούς δέκτες, το απολιτίκ – κίβδηλο αντισυστημικό προφίλ του και ο εξασφαλισμένος δίαυλος επικοινωνίας με το εκλογικό σώμα μέσω της ιστοσελίδας του, αλλά και των Μέσων του συγκροτήματος Λαμπράκη που σπεύδει να αγκαλιάσει την προσπάθεια μετά το φιάσκο των 58 αποτελούν ως φαίνεται τις βάσεις των ευσεβών πόθων Σημίτη - Ψυχάρη.
Εξάλλου είναι γνωστή η καλή σχέση που διατηρεί ο δημοσιογράφος με το «εκσυχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη. Ακόμα καλύτερες είναι αυτές με τον Σταύρο Ψυχάρη...

ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ !  ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΄΄ΨΑΡΩΣΕΙ΄΄ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ, ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.

ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!!
 
1.  Διαβάστε για την προσχεδιασμένη πολιτική ενέργεια με βάση τα λεγόμενα του γκουρού της κεντροαριστεράς Νίκου Μπίστη:


΄΄Μας είπε ότι το όποιο εγχείρημα πρέπει να εμφανιστεί λίγο πριν απο τις ευρωεκλογές, ώστε να μην φθαρεί παίρνοντας θέση σε ζητήματα ακανθώδη, εν μέσω της κρίσης΄΄.

2. Διαβάστε δύο αποκαλυπτικά άρθρα:



3. Παρακολουθήστε τρία σατιρικά βίντεο για την ακίνδυνη, κενόλογη δημοσιογραφία του MEGA-δημοσιογράφου κου Θεοδωράκη, που σατιρίζουν την εκπομπή του ΄΄Πρωταγωνιστές΄΄

Δύο πρόσφατα του Μιτσικώστα:



και ένα από ταλαντούχους πιτσιρικάδες (Θάνος, Νίκος και Αλέξανδρος) που είχαν ετοιμάσει εδώ και λίγους μήνες στη Θεσσαλονίκη. «Κομπάρσοι» ήταν ο τίτλος της παρωδίας των «Πρωταγωνιστών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου