Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

Εισφοροδάνεια από την άττικα...από τη μια τσέπη στην άλλη

Ο διπλοθεσίτης Διευθύνων Σύμβουλος της Άττικα (αναβαθμισμένος από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου - πάλι από τις εισφορές μας) δίνει δάνεια στους μηχανικούς ώστε να αποπληρώσουμε τις υπέρογκες εισφορές για τις οποίες ο ίδιος, ως πρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ, δεν κάνει τίποτα για να μειωθούν. Ντροπή και πάλι ντροπή, μας έχουν ρημάξει και το μόνο που κοιτάνε είναι να εκμεταλευθούν παραπάνω την αδυναμία μας.


Η Attica Bank στα πλαίσια της συνεργασίας της με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) και το ΕΤΑΑ – Τομείς Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΣΜΕΔΕ), προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου προγράμματος το οποίο στοχεύει στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών της προς τα μέλη τους.
Με το νέο πρόγραμμα της Attica Bank, όλοι οι μηχανικοί μέλη του ΤΕΕ και οι ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, μπορούν να εξοφλούν τις εισφορές τους προς το ΤΕΕ και το ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, σε 12 ΑΤΟΚΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, μέσω της πιστωτικής κάρτας Attica Technocard Visa.
Η πιστωτική κάρτα Attica Technocard Visa, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους μηχανικούς και προσφέρει ένα από τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς. Η χορήγηση της πραγματοποιείται σε ένα από τα 80 καταστήματα του δικτύου της Attica Bank με γρήγορες και ευέλικτες διαδικασίες, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Η εξόφληση των εισφορών μπορεί να πραγματοποιείται, είτε μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Attica Bank, είτε τηλεφωνικώς μέσω της υπηρεσίας phone banking.
Οι δεσμοί της Attica Bank με το ΤΕΕ και τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ είναι μακροχρόνιοι και υλοποιούνται και μέσω άλλων προϊόντων και υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων για τους μηχανικούς
• Attica Technocard Visa,
• Καταθετικοί λογαριασμοί με ελκυστικά επιτόκια,
• Χρηματοδοτικά προγράμματα με χαμηλότοκα επιτόκια,
• Υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking).
Αναλυτική ενημέρωση για το νέο πρόγραμμα ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ προς το ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ και ΤΕΕ παρέχεται από το δίκτυο καταστημάτων της Attica Bank, την ιστοσελίδα της Τράπεζας www.atticabank.gr καθώς και στα τηλέφωνα 801-11-500900 και 210–3669000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου