Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΣΔΙΤ: Τι μας περιμένει...!!!!!


Αναδημοσιεύουμε από ΑΝΕΚ ΕΔΣΝΑ. ΠΗΡΑΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ. Ούτε οι εργαζόμενοι , ούτε οι αιρετοί!!



Οι όροι στο σχέδιο σύμβασης που έχει εγκριθεί για τη ΣΔΙΤ Διαχείρισης απορριμμάτων στη Δυτική Μακεδονία


Ποιος μιλάει για διασφάλιση των θέσεων εργασίας;


14.1.5. Ρητώς συμφωνείται ότι ο ΙΦΣ δεν θα υποχρεωθεί καθ’ ουδένα τρόπο,
 κατά τη διάρκεια της Σύμβασης Σύμπραξης, να αναλάβει υφιστάμενο προσωπικό, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Π.Δ. 178/2002, όπως ισχύει. 


Η καταστολή διαμαρτυρίας γίνεται  "συμβατική υποχρέωση" του Ιδιώτη !!

Εκδηλώσεις  Διαμαρτυρίας
Ο ΙΦΣ (σημ.: Ιδιωτικός Φορέας Σύμπραξης) είναι υποχρεωμένος να συνεργαστεί με τη ΔΙΑΔΥΜΑ και τις αρμόδιες αρχές, ώστε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που είναι πιθανό να εκδηλωθούν μέσα στις Μονάδες ΟΣΔΑ και δύνανται να έχουν επιπτώσεις στην παροχή Υπηρεσιών του ΙΦΣ να αντιμετωπιστούν επαρκώς και με νόμιμο τρόπο.
Με την επιφύλαξη του άρθρου 56, ο ΙΦΣ είναι υπεύθυνος για τις συνέπειες των καθυστερήσεων ή των διακοπών των Υπηρεσιών, λόγω των παραπάνω εκδηλώσεων διαμαρτυρίας.
Απαγορεύεται στους ΟΤΑ να αναπτύξουν ανταγωνιστικές δραστηριότητες
 Θέματα Αποκλειστικότητας
Με την επιφύλαξη του άρθρου 26 της παρούσας, κατά τη διάρκεια της Συμβατικής Περιόδου, η ΔΙΑΔΥΜΑ και οι ΟΤΑ μέλη της δεν έχουν το δικαίωμα να συνάψουν σύμβαση ή συμφωνία με τρίτο πρόσωπο για την παροχή στην Εξυπηρετούμενη Περιοχή υπηρεσιών που ταυτίζονται με τις Υπηρεσίες του Έργου (ήτοι μεταφόρτωση, μεταφορά, επεξεργασία και διάθεση σύμμεικτων Αστικών Στερεών Αποβλήτων), χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή του ΙΦΣ.
Η ΔΙΑΔΥΜΑ θα εξασφαλίσει ότι οι ΟΤΑ μέλη της θα παραδίδουν το σύνολο των Σύμμεικτων Στερεών Αποβλήτων τους στα Σημεία Παραλαβής που ορίζονται στο Σχέδιο Παροχής Υπηρεσιών.
Οποιαδήποτε παραβίαση των παραπάνω όρων από τη ΔΙΑΔΥΜΑ, αποτελεί Γεγονός Αποζημίωσης.
Τι γίνεται αν  μειωθεί η εγγυημένη ποσότητα απορριμμάτων;
Σε περίπτωση που η συνολική ποσότητα των Συμβατικών Αποβλήτων που παραδόθηκαν στα Προκαθορισμένα Σημεία Παραλαβής ή/και στα Εναλλακτικά Σημεία Παραλαβής, είναι μικρότερη από την Ελάχιστη Εγγυημένη Ποσότητα, η ΔΙΑΔΥΜΑ θα αποζημιώνει τον ΙΦΣ, για απώλεια Εσόδων από Τρίτους με ένα ποσό, που δεν δύναται να υπερβαίνει το μικρότερο ποσό μεταξύ α) των Εσόδων από Τρίτους που αναφέρονται στο Σενάριο Βάσης του ΙΦΣ μείον τα Έσοδα από Τρίτους (συμπεριλαμβανομένων των Εσόδων από Τρίτους από Μη Συμβατικά Απόβλητα) που εξασφάλισε ο ΙΦΣ για το συγκεκριμένο Συμβατικό Έτος και β) το ποσό που υπολογίζεται σύμφωνα με τον ακόλουθο τύπο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου