Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

ανασα - Εκλογές Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσ/κης

Είμαστε πάλι εδώ

Στην πραγματικότητα που διαμορφώνει το ολοκληρωτικό καθεστώς της κυβέρνησης και του μνημονίου της με την τρόικα, πολλοί από εμάς θα βρεθούν στα όρια της επαγγελματικής επιβίωσης. Ειδικότερα για τους νέους αρχιτέκτονες η νέα εργασιακη πραγματικότητα φαντάζει εφιαλτική.
Για την πόλη και το περιβάλλον δρομολογείται μια άνευ όρων παράδοσή τους στην αγοραία εκμετάλλευσή έξω από κάθε προηγούμενο προγραμματισμό και σχεδιασμό, μέσα από νομοσχέδια τύπου fast track (τι είναι αυτό;).
Όσοι δεν συντασσόμαστε με τους νόμους της ζούγκλας θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την οικοδόμιση της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης και μέσα στο σύλλογο αρχιτεκτόνων, θεωρώντας τα βασικά όπλα στην καθημερινές μάχες που αναγκαστικά θα δώσουμε για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ένα σύλλογο αρχιτεκτόνων που:
- Απέναντι στην εξοντωτική λαίλαπα των φορο-νόμων και την ληστεία από το ΤΣΜΕΔΕ, θα στηρίζει την αυτοοργάνωση του αγώνα από τους ίδιους τους μηχανικούς, μέχρι την οριστική ανατροπή αυτής της πολιτικής, έξω από λογικές διαχείρισης και κομματικών ισορροπιών.
- Απέναντι στην συνεχή υποβάθμιση του ρόλου του αρχιτέκτονα στην παραγωγή του χώρου θα σταθεί πολέμιος με βασική φιλοσοφία το «αρχιτεκτονική για την κοινωνία» .
- Απέναντι στην αρπαγή των δημόσιων και ελεύθερων χώρων θα στέκεται πρωτοπόρος και αλληλέγγυος στα κινήματα πόλης που αναπτύσσονται.
- Απέναντι στην υποβάθμιση της πολιτιστικής κληρονομιάς, του φυσικού και αστικού τοπίου θα αποκαθιστά την κοινωνική ευθύνη του αρχιτέκτονα.

 

*Η αν.α.σ.α. είναι συλλογικότητα ανεξάρτητων αριστερών αρχιτεκτόνων με παρουσία στο σύλλογο, σε κινήματα πόλης και σε χώρους εργασίας.
 
το ψηφοδέλτιο της  
ανεξάρτητης αριστερής συσπείρωσης αρχιτεκτόνων
ΑΝ.Α.Σ.Α.

ΓΙΑ Δ.Σ.
ΑΝΤΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΑΠΟΤΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΒΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΓΕΩΡΓΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΓΟΛΣΟΥΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ
ΣΑΜΔΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΕΙΡΑ ΕΦΗ
ΣΚΑΜΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΤΣΙΜΗΓΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Στο κτίριο του ΤΕΕ-ΤΚΜ (στην παραλία)
από 8:00πμ έως 19:00μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου