Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην INTRACOM DEFENCE


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ INTRACOM


Παιανία, Πέμπτη, 19.01.2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι /σες

Ολοκληρώθηκε το 48ωρο απεργιακού αγώνα με καθολική συμμετοχή από τους συναδέλφους που εργάζονται στην INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS, (Παναττική 24ωρη 17/1 και 24ωρη 18/1 από απόφαση ΓΣ με κάλπη στο Defense που αποφάσισαν τη Δευτέρα, 16 Γενάρη, με Στάση Εργασίας, Γενική Συνέλευση και κάλπη).

Το Δ.Σ. του Σωματείου, σε συνεννόηση με τους εργαζόμενους στο DEFENSE που παραβρέθηκαν και στήριξαν μαζικά την περιφρούρηση της απεργιακής συγκέντρωσης και την απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πύλη του κτιριακού συγκροτήματος Γ, και με δεδομένο ότι η εταιρία δεν άλλαξε τη στάση της απέναντι στους εργαζόμενους, αποφάσισε:
  • Την κήρυξη νέας Στάσης Εργασίας για τους εργαζόμενους στο DEFENSE την Πέμπτη, 19/1 από 09:30-12:30
  • Την διεξαγωγή νέας Γ.Σ για τα μέλη μας στο DEFENSE κατά τη Στάση Εργασίας στις 19/1 με έναρξη 09:30 και με χώρο συγκέντρωσης μπροστά στην κεντρική πύλη του συγκροτήματος Γ. Κατά τη Γ.Σ. θα συζητηθεί και θα αποφασισθεί με κάλπη η συνέχεια και κλιμάκωση του αγώνα.
  • Και η νέα Στάση Εργασίας και η ΓΣ με απόφαση για νέα κινητοποίηση θα γίνουν ώστε να πάρει πίσω η εταιρία τα μέτρα για εκ περιτροπής 4ημερη εργασία, μειώσεις μισθών, περικοπές επιδομάτων αλλά και για αποτροπή απολύσεων
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους στο DEFENSE σήμερα Πέμπτη, 19/1 να πάρουν μέρος στη Στάση Εργασίας, στη ΓΣ και στην ψηφοφορία για νέα κινητοποίηση.

ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι στον όμιλο επιχειρήσεων ΙΝΤΡΑΚΟΜ στηρίζουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο το δίκαιο αγώνα των συναδέλφων στο DEFENSE, ιδιαίτερα με επίγνωση ότι αν περάσουν τα μέτρα αυτά εκεί, είναι ζήτημα χρόνου η γενίκευση της εφαρμογής τους σε όλο τον όμιλο.

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου