Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ακυρώθηκε και η τρίτη συνεδρίαση του ΕΣΔΚΝΑ

Αναδημοσιεύουμε από  το :
http://rnbnet.gr/details.php?id=1276
Η τρίτη προσπάθεια του ΕΣΔΚΝΑ για παραχώρηση της διαχείρισης απορριμάτων Αττικής σε μεγαλοεργολάβο έλαβε τέλος μετα την παρέμβαση δεκάδων εργαζομένων στους ΟΤΑ και μέλη δημοτικών κινήσεων.

Ακυρώθηκε για τρίτη φορά η συνεδρίαση στο ξενοδοχείο Τιτάνια του ΕΣΔΚΝΑ (Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και κοινοτήτων Αττικής) μετά την παρέμβαση δεκάδων εργαζομένων τους ΟΤΑ και μελών δημοτικών σχημάτων. Η εξέλιξη ήταν κομβικής σημασίας καθώς σε αυτή την τρίτη συνεδρίαση δεν χρειαζόταν απαρτία για τη λήψη απόφασης. Ο ΕΣΔΚΝΑ επιμένει στη παραχώρηση των απορριμάτων Αττικής για 25 χρόνια στον μεγαλοεργολάβο Μπόμπολα παρά το γεγονός ότι από 1/1/2011 λόγω Καλλικράτη ο ΕΣΔΚΝΑ παύει να υπάρχει. Πρόκειται για ένα ακόμα από τα επεισόδια της υπόθεσης που λαμβάνει χώρα και στην Κερατέα σήμερα αλλά και στο Γραμματικό παλιότερα όπου ο ίδιος Εργολάβος με την συνδρομή των ΜΑΤ και την στήριξη ΜΜΕ και κυβέρνησης επιχειρεί να ξεκινήσει μια μεγάλη μπίζνα που θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι χρυσάφι. Αγνοώντας επιδεικτικά αποφάσεις δικαστηρίων, νόμους, αρχαιολογικές και δασικές υπηρεσίες και φυσικά το δημόσιο συμφέρον.

----------------------------------------------
Σχετική ανακοίνωση κάλεσμα των εργαζομένων του ΕΣΔΚΝΑ


ΛΙΟΣΙΑ 29-12-10
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Οι εργαζόμενοι στον ΕΣΔΚΝΑ σας καλούν αύριο 30-12-10 και ώρα 12:30 Στη συγκέντρωση που θα γίνει έξω από το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52 Ομόνοια) για να αντισταθούμε στο ξεπούλημα της διαχειρίσης των Απορριμμάτων της Αττικής που θα αποφασίσει το Διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου.

Η μαζική μας παρουσία στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΔΚΝΑ θα είναι η μοναδική εγγύηση που για την αποτροπή των σχεδίων τους στην παραχώρηση της διαχειρίσεις των Απορριμμάτων σε ιδιώτες.

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά όταν ακόμα και η καθαριότητα των Δήμων έχει στοχοποιηθεί και ετοιμάζονται να την ξεπουλήσουν σε ιδιώτες με διάφορα προσχήματα, μόνο με ενότητα και αγώνα μπορούμε να αντισταθούμε στο ξεπούλημα.

Αύριο ο ΧΥΤΑ θα είναι κλειστός από τις 11 έως το τέλος της βάρδιας. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να διαδηλώσουμε την αντίθεση τους στη διάλυση του ΕΣΔΚΝΑ.


Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Η Επιτροπή αγώνα του ΕΣΔΚΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου