Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Κάτω τα χέρια από τη ΔΕΗ

Αναδημοσιεύουμε από το http://www.assedei.blogspot.com/
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΚΑΤΩ τα ΧΕΡΙΑ από την ΔΕΗ

Την Παρασκευή το πρωί στις 09.00 στην ΓΕΝΟΠ
για να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στην διάλυση της ΔΕΗ
Υπογράφουν κυβέρνηση και τρόικα την παράδοση του 40% των Λιγνιτικών στους ιδιώτες και την αφαίρεση της διαχείρισης των υδροηλεκτρικών Μονάδων από την ΔΕΗ.
Μόνο ως ληστεία μπορεί να χαρακτηρισθεί αυτό που πρόκειται να γίνει μετά από απαίτηση του κεφαλαίου.

Ανθελληνικός ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Αφού πρώτα χρεοκόπησαν την χώρα μας, τώρα υποτίθεται πως την σώζουν ξεπουλώντας ότι έχει απομείνει. Μετά τις ΔΕΚΟ ακολουθούν τα νοσοκομεία & τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τίποτα δεν θα υπάρχει ως Δημόσια περιουσία.


Ευθύνες έχουν και οι συμβιβασμένες ηγεσίες στο Συνδικαλιστικό Κίνημα. Πού είναι η πλειοψηφία στην ΓΣΕΕ; Ούτε μια λέξη για την ΔΕΗ. Οι πλειοψηφίες επίσης στην ΓΕΝΟΠ και στα περισσότερα Συνδικάτα, έστρωσαν το χαλί για να περάσουν οι νόμοι με τους οποίους εδώ και 10 χρόνια ιδιωτικοποιούσαν την ΔΕΗ και την ηλεκτρική ενέργεια γενικότερα.

Δεν τους έχουμε εμπιστοσύνη, να πάρουν οι εργαζόμενοι στα χέρια τους τα Συνδικάτα, να αλλάξουν οι συσχετισμοί, να ενισχυθούν οι ταξικές και αγωνιστικές δυνάμεις.

Δεν υπάρχει μέλλον για τους εργαζόμενους και για την Δημόσια ΔΕΗ με αυτές της ηγεσίες. Οι λίγες εξαιρέσεις συνδικαλιστών τους, δεν μπορούν να αλλάξουν την πορεία ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ που πιστά υπηρέτησαν η ΠΑΣΚΕ, η ΔΑΚΕ και η ΣΑΔ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Όλοι μαζί την Παρασκευή στην ΓΕΝΟΠ διαδηλώνουμε και απαιτούμε :

ΕΞΩ από την Ελλάδα η τρόικα - Δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά τους

100% Δημόσια ΔΕΗ , εθνικοποίηση των ιδιωτικών Μονάδων.

ΟΧΙ στις αυξήσεις – Ρεύμα φθηνό ΔΕΗ για τον ΛΑΟ


ΑΣΣΕ/ΔΕΗ           Νοέμβρης 2010/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου