Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Πρόσκληση Προσυνεδριακή Συναυλία στην Αθήνα Παρασκευή 13.10.2017_ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΑΔΑΣ Τμ Αττικής


Προς τα μέλη του ΣΑΔΑΣ Τμ. Αττικής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017, ώρα 9:30 μμ, στην Αθήνα, Μεταξουργείο, Πεζόδρομο Ιάσωνος 26 και Λεοννάτου, πλησίον σταθμού Μεταξουργείο ΜΕΤΡΟ, στην περιοχή που περιβάλλεται από τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου, Κολοκυνθούς, Λεωνίδου, Κολωνού (δείτε τον χάρτη στο συνημμένο), την υπαίθρια συναυλία τζαζ από το συγκρότημα:

ΤΡΙΟ ΠΙΑΝΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Συνεδρίου του ΣΑΔΑΣ Τμ. Αττικής.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η συναυλία θα φιλοξενηθεί στο Africana jazz club (οδό Ιεροφαντών 13 - συνέχεια οδού Κεραμεικού - Γκάζι, Αθήνα), στην ίδια προγραμματισμένη ώρα και ημερομηνία.

Η προσέλευση είναι ελεύθερη.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Με στόχο να αναδείξουμε σημεία της Αττικής με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, που λόγω κρίσης εγκαταλείπονται, καταστρέφονται και χάνονται (λόγω ανέχειας ή σκόπιμα), και για να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον να διατηρηθούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, θα γίνουν τέσσερεις συναυλίες σε ανοιχτούς, δημόσιους χώρους, με σημαντικούς μουσικούς, με μόνη σκηνική διαμόρφωση έναν ειδικό βραδινό φωτισμό και με ελεύθερη προσέλευση.

Η επιμέλεια για την αφιλοκερδή συμμετοχή μουσικών ψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου στις συναυλίες αυτές αποτελεί ευγενική χορηγία του Δημήτρη Τρίκα, (παραγωγού του Τρίτου Προγράμματος της ΕΡΤ). Η διεύθυνση φωτισμού των χώρων που θα πραγματοποιηθούν, θα γίνει με ευγενική χορηγία του Θόδωρου Μαργκά και του Κώστα Μαργκά.

Σας επισυνάπτουμε την αφίσα της συναυλίας στην Αθήνα και το συνοπτικό πρόγραμμα προσυνεδριακών δραστηριοτήτων της τρέχουσας εβδομάδας.

Για την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου

Αντώνης Μαούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου