Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Αγώνας και αξιοπρέπεια ο ένας δρόμος, μοιρολατρία και υποταγή ο άλλος

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ
ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ Ο ΑΛΛΟΣ


Στις 18 του Μάη ανοίγονται μπροστά μας δύο δρόμοι: είτε θα αποφασίσουμε να στραφούμε εναντίον εκείνων που ρημάζουν το παρόν και το μέλλον μας, τους εκπροσώπους των μνημονίων και των κομμάτων της συγκυβέρνησης στην τοπική αυτοδιοίκηση, είτε θα υποστούμε ακόμη μεγαλύτερη επίθεση την επομένη των εκλογών.
Τα αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής είναι γνωστά σε όλους:    1.500.000 άνεργοι, μισθοί και συντάξεις πείνας, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, κατεδάφιση των κοινωνικών κατακτήσεων όπως η δημόσια εκπαίδευση, η υγεία, η ενημέρωση, κρατικός αυταρχισμός, φασισμός και περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων. 
Η πολιτική της πρόσδεσης στο ευρώ με κάθε κόστος για τον λαό και η υποταγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί την κυρίαρχη επιλογή της ελληνικής άρχουσας τάξης για το νεοφιλελεύθερο ξεπέρασμα της κρίσης εις βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας. Ο Καλλικράτης, οι μνημονιακοί νόμοι που περνούν μέσα από τις περιφέρειες και τους δήμους είναι τα εργαλεία εδραίωσης αυτής της πολιτικής στις τοπικές κοινωνίες. Απέναντι σε αυτές τις πολιτικές της εξαθλίωσης εναντιωνόμαστε και αγωνιζόμαστε.
Συμμετέχουμε στις κρίσιμες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης με το ψηφοδέλτιο της « ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ – ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» γιατί:
- κάνουμε ανταρσία ενάντια στην κυβερνητική πολιτική στην περιφέρεια Πελοποννήσου και δε συμβιβαζόμαστε με τη μοιρολατρεία και την υποταγή.
- συμπορευόμαστε με τις υπόλοιπες αγωνιστικές κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, ώστε ο αγώνας αυτός να είναι ενιαιομετωπικός και νικηφόρος. Δεν μας αφορά απλά μια εναλλαγή προσώπων «για να αντικαταστήσουμε τον Τατούλη με έναν άλλον διαχειριστή» πράγμα που θα σημάνει την συνέχιση της ίδιας πολιτικής. Ούτε θεωρούμε πως κατέχουμε το «μονοπώλιο» του αγώνα απέναντι σε άλλες αριστερές δυνάμεις συμβάλλοντας έτσι στη διάσπαση και την ήττα.

ΣΤΙΣ 18 ΜΑΗ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ:
«ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΩΡΙΑ – ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»
Μιχαλόπουλος Γιάννης, αρχιτέκτονας μηχανικός, Αργολίδα
Νικολάου Χρήστος, αρχιτέκτονας μηχανικός, Κορινθία
Υποψήφιοι με την «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΩΡΙΑ, ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»
                                                            μέλη της συσπειρωσης αριστερων μηχανικων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου