Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Παρέμβαση στο "έκτακτο" ΔΣ ΕΤΑΑ: ΤΣΑΥ, Αχαρνών 27, Τρίτη 11/3 στις 1.30μμ

Παρέμβαση στο "έκτακτο" ΔΣ ΕΤΑΑ: ΤΣΑΥ, Αχαρνών 27, Τρίτη 11 Μάρτη 1.30μμ

Συνάδελφε,
ο διορισμένος από την κυβέρνηση Πρόεδρος του ΕΤΑΑ Σελλιανάκης διατάζοντας την άμεση αποστολή στοιχείων ασφαλιστικών οφειλών στο ΚΕΑΟ, επιχειρεί να καταργήσει την απόφαση που ελήφθη στις 19/12/13 από το ΔΣ ΕΤΑΑ, όργανο στο οποίο «προεδρεύει» και θα έπρεπε τουλάχιστον να γνωρίζει και να σέβεται τις αποφάσεις του.
Ο πρόεδρος του ΕΤΑΑ μεταθέτει την προγραμματισμένη έδρα και ημερομηνία διεξαγωγής του ΔΣ/ΕΤΑΑ για να γλυτώσει από τον έλεγχο και την κριτική εκατοντάδων κινητοποιούμενων μηχανικών και νομικών που παρίστανται σε κάθε τελευταία συνεδρίαση.
Η αποστολή στοιχείων ασφαλιστικών οφειλών στο ΚΕΑΟ εκθέτει άμεσα δεκάδες χιλιάδες συναδέλφους στον εφιάλτη των κατασχέσεων και πρέπει να ματαιωθεί.
Παράλληλα στο ΔΣ του ΕΤΑΑ επανέρχεται με εισήγηση της Δ/ντριας εισφορών του ΕΤΑΑ - Τομέας μηχανικών και ΕΔΕ κας Λέκκα, η αποστολή ειδοποιητηρίων με αυξήσεις στις εισφορές, ενάντια σε προηγούμενη απόφαση του ΕΤΑΑ.
Την ίδια στιγμή χιλιάδες συνάδελφοι στερούνται την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη --για την οποία πλήρωναν επί χρόνια-- λόγω τις αδυναμίας τους να ανταποκριθούν στις ισχύουσες εξοντωτικές εισφορές.
Με την νέα μας παρέμβαση την Τρίτη 11/3/14 πρέπει να φέρουμε προ των ευθυνών τους τα μέλη ΔΣ ΕΤΑΑ --και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους ασφαλισμένων-- ώστε να επικυρώσουν την αρχική τους απόφαση περί μη αποστολής στοιχείων οφειλών και να αρνηθούν την αποστολή ειδοποιητηρίων με αυξημένες εισφορές.
Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.
Η έκβαση αυτής της μάχης εξαρτάται από την διαρκή κινητοποίηση όλων μας.
Ο δρόμος του αγώνα, είναι ο μόνος που έχει αποτελέσματα. Αυτό το αποδεικνύουν οι επιτυχίες της αναστολής των αυξήσεων και της σφράγισης βιβλιαρίων υγείας οφειλετών συναδέλφων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που ζουν --ή ελπίζουν να ζήσουν-- από την δουλειά τους σε πορεία την Τετάρτη 19/3/14 κατά του ΚΕΑΟ, της απαξίωσης της δουλειάς και της ζωής μας, της ληστείας που πραγματοποιείται σε βάρος μας.
Να μην περάσουν οι ληστρικές αυξήσεις
Κανένα σπίτι στα χέρια κράτους τραπεζών
Ας είμαστε όλοι εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου