Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Η μνημονιακή αντιμετώπιση των σεισμών

Όπως είχαμε ενημερώσει και μέσω σχετικής ανακοίνωσης της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ, ο σεισμός της Κεφαλονιάς βρήκε σε διαθεσιμότητα το σύνολο των υπαλλήλων των ΤΑΣ. Έπρεπε χθες να ακολουθήσει και 2η μεγάλη σεισμική δόνηση στην Κεφαλονιά για να αποφασίσουν επιτέλους να επανατοποθετήσουν τους συναδέλφους. Διαδικασία η οποία όφειλε να έχει ολοκληρωθεί έως την 31/12/2013.

Ο νέος σεισμός στην Κεφαλονιά επιτάχυνε τις διαδικασίες για 152 υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα από τους τομείς αποκατάστασης σεισμοπλήκτων, καθώς τη Δευτέρα το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανακοίνωσε, την ολοκλήρωση της κατάρτισης των οριστικών πινάκων κατάταξης.
Οι εν λόγω υπάλληλοι τίθενται πλέον στη διάθεση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.
Οι διαδικασίες επιταχύνθηκαν προκειμένου οι 152 υπάλληλοι να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες στην Κεφαλονιά μετά τους σεισμούς του τελευταίου διαστήματος.

"9. Στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις που αναφέρονται στις παραγράφους 1 και 2 και στις Περιφέρειες που αναφέρονται στην παράγραφο 6, συστήνονται από την 31η Οκτωβρίου 2013 ισάριθμες και αντίστοιχες με τις καταργούμενες, με την παράγραφο 7, θέσεις προσωπικού, οι οποίες πληρούνται μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2013, για την άσκηση των μεταφερομένων αρμοδιοτήτων στις Υπηρεσίες αυτές."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου