Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΠΣΔΜΗ καλεί τους ηλεκτρολόγους μηχανικούς να αρνηθούν την εμπλοκή τους στις διακοπές ρεύματος

Ο Π.Σ.Δ.Μ.-Η. ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΦΟΡΟΧΑΡΑΤΣΙΩΝ
Η καπιταλιστική βαρβαρότητα και τα αντιλαϊκά μέτρα δεν έχουν τέλος. Για να σωθούν τα κέρδη των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των δανειστών δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο.

Πρέπει όλοι μας με οργανωμένο αγώνα να αντισταθούμε στη λεηλασία του εισοδήματος μας, για να προστατεύσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας, για να εμποδίσουμε τα βάρβαρα μέτρα, για να μην πληρώσουμε την κρίση της πλουτοκρατίας!

Το χρέος είναι της πλουτοκρατίας. Δεν το αναγνωρίζουμε. Να διαγραφεί όλο. Καμιά θυσία για την σωτηρία της πλουτοκρατίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Παλλαϊκός ξεσηκωμός!

Καλούμε κάθε εργαζόμενο ή άνεργο συνάδελφο μηχανικό που δεν θέλει και δεν μπορεί να πληρώσει τα νέα φοροχαράτσια της ειδικής εισφοράς και του τέλους επιτηδεύματος, καθώς και τον νέο φόρο στα ακίνητα που θα έρθει μέσω της ΔΕΗ, να το πράξει οργανωμένα μέσα από τα σωματεία, τα συνδικάτα και τις επιτροπές αγώνα. Ατομική λύση δεν υπάρχει.

Ο Π.Σ.Δ.Μ.-Η. θα δράσει αγωνιστικά και σε συντονισμό με τους άλλους φορείς ώστε η οργανωμένη άρνηση πληρωμής να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα για την προστασία των εργαζόμενων συναδέλφων αποκρούοντας δυναμικά τις όποιες κυρώσεις θα επιχειρηθεί να επιβληθούν.

Καλούμε τους συνάδελφους ηλεκτρολόγους μηχανολόγους, οι οποίοι εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στις επιχειρούμενες διακοπές ρεύματος, να αρνηθούν τη συμμετοχή τους και να εμποδίσουν την υλοποίησή τους.

Η ενότητα όλων των εργαζομένων, η κοινωνική συμμαχία και αλληλεγγύη είναι το πιο δυνατό όπλο στα χέρια των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου