Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Kινητοποιήσεις και στη Θεσαλλονίκη ενάντια στις αυξήσεις των εισφορών ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕΔΕ

Συναδέλφισσες/συνάδελφοι ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

Πραγματοποιήθηκε παρέμβαση του σωματείου μας στη συγκέντρωση του ΤΕΕ/ΤΚΜ ζητώντας από τη διοικούσα επιτροπή του να υιοθετήσει αλλά και να προωθήσει ουσιαστικά τα αιτήματά μας γύρω από το ζήτημα της ληστρικής αύξησης των εισφορών στο ΤΣΜΕΔΕ, αλλά και το τζογάρισμα των αποθεματικών του στο χρηματιστήριο και σε ομόλογα, την αποδέσμευσή του από την τράπεζα Αττικής όπως και για καμία συμμετοχή του στη νέα κλοπή των αποθεματικών με το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων.

Διαβάστηκε το κείμενο- ψήφισμα του σωματείου για το ΤΣΜΕΔΕ (κείμενο που έχει μαζέψει μέχρι στιγμής περίπου 700 υπογραφές μηχανικών της περιοχής) και παρόλη την στήριξη του από το σύνολο των παρευρισκόμενων συναδέλφων αλλά και από εκπροσώπους επιστημονικών συλλόγων, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής αρνήθηκε να υιοθετήσει αλλά και να αποτελέσει αυτό ψήφισμα της συγκέντρωσης.

Παίρνουμε το αγώνα στα χέρια μας!


Το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών καλεί σε Συνέλευση όλους τους συναδέλφους μηχανικούς, ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας τους (μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημ. Υπάλληλοι, άνεργοι), τους επιστημονικούς συλλόγους και τη διοικούσα επιτροπή ΤΕΕ/ΤΚΜ, για να συζητήσουμε – αποφασίσουμε τις κινητοποιήσεις μας.

Όλοι και όλες την Τετάρτη 21/12, 6μμ, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ

Μετά από παρέμβαση του σωματείου, αποφασίστηκε στην επόμενη συνεδρίαση της Διοικούσας ΤΕΕ/ΤΚΜ να συζητηθούν τα παραπάνω θέματα παρόλο που δεν ήταν καν στην ημερήσια διάταξη! Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παρευρίσκονται, να πιέσουμε το ΤΕΕ/ΤΚΜ να πάρει άμεση θέση.

Δευτέρα, 19/12, 7μμ, στο κτίριο του ΤΕΕ

Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις ενημέρωσης των συναδέλφων και συλλογής υπογραφών, κάθε μέρα από τις 8πμ στο ΤΣΜΕΔΕ. Καλούμε όλους να στηρίξουν την προσπάθεια.

Προωθούμε το λινκ συλλογής υπογραφών

http://www.gopetition.com/
 
Προωθούμε τις αποφάσεις μας σε όσους συναδέλφους γνωρίζουμε!
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
somtechnik.thes@gmail.com

τηλ. επικοινωνίας: 6974544651, 6947371407, 6977000149

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου