Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

24ωρη απεργία-αποχή Μηχανικών την Τετάρτη 14/12

Αναρτούμε το γράμμα του Προέδρου του ΤΕΕ για την αυριανή κινητοποίηση, καθώς και την ανακοίνωση της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ. Η συσπείρωση καλεί σε προσυγκέντρωση έξω από το ΤΣΜΕΔΕ στις 8πμ μαζί με το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών. Ας είμαστε όλοι εκεί, δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν ξέραμε, δεν προλαβαίναμε, είχαμε άλλες δουλειές όταν διαλύουν τα πάντα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι,
Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ στις 25/11/2011 και την Εξώδικη Γνωστοποίηση που ακολούθησε στις 29/11/2011, προς όλους τους Φορείς του Δημοσίου προκηρύσσουμε :
24ωρη Πανελλαδική Απεργία του Κλάδου,
την Τετάρτη 14/12/2011.
Διεκδικούμε να ανατρέψουμε την βάρβαρη πολιτική που ασκείται σε βάρος των εργαζομένων, που μας εξαθλιώνει και προοιωνίζει ένα πιο σκοτεινό μέλλον για εμάς και τις επόμενες γενιές, με μέτρα που :
  • Διαλύουν το Δημόσιο καταργώντας υπηρεσίες και οργανικές θέσεις, απολύοντας χιλιάδες υπαλλήλους και μεταφέροντας κάθε ουσιαστική αρμοδιότητα στον ιδιωτικό τομέα.
  • Συντρίβουν τις αποδοχές μας, μας ισοπεδώνουν βαθμολογικά και μισθολογικά οδηγώντας μας στην πλήρη εξαθλίωση.
  • Καταργούν κάθε έννοια δικαιοσύνης, αξιοκρατίας και αναλογικότητας (σε σχέση με τα προσόντα), ισοπεδώνοντας πλήρως τον Κλάδο μας.
  • Φορτώνουν στις πλάτες μας φόρους και χαράτσια που καθιστούν αδύνατη την επιβίωσή μας.
  • Κατακρεουργούν κύριες, επικουρικές συντάξεις και το εφάπαξ, προετοιμάζουν την νέα μεγάλη κλοπή των αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων (οι απώλειες για το ΤΣΜΕΔΕ θα είναι της τάξης του 1.3 δισ. €) και φέρνουν δυσβάστακτες αυξήσεις στις εισφορές που θα διογκώσουν την εισφοροδιαφυγή και τελικά θα οδηγήσουν τα Ταμεία και το ΤΣΜΕΔΕ στην κατάρρευση.
Η βάρβαρη συνεχιζόμενη αυτή επίθεση δεν πρέπει να περάσει.
Καλούμε όλους της Μηχανικούς στον δρόμο του αγώνα για να την ανατρέψουμε.

Για τους Διπλ. Μηχανικούς της Αττικής η συγκέντρωση
θα γίνει στις 09.30 στο Υπουργείο Εργασίας ( Σταδίου 29) και θα ακολουθήσει πορεία στην Τράπεζα της Ελλάδος

GRAMMA PROEDROY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου