Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Ζητείται μελετητής...

Αναδημοσιεύουμε από ηλεκτρονική λίστα ευρέσεως εργασίας (ξέρετε σαν τις παλιές καλές κίτρινες σελίδες του Δελτίου του ΤΕΕ που τόσο μας έχουν λείψει). Έχουμε κρύψει τα στοιχεία του αποστολέα γιατί δε μας ενδιαφέρει το ποιός, αλλά το πως έχουμε φτάσει (και αυτό αποτελεί μια ακόμα μικρή απόδειξη) στον απόλυτο ευτελισμό της δουλειάς μας. Στο κυνήγι της υπογραφής, του αυθαιρέτου, της μεταβίβασης, με κατάργηση των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων, για ένα χαρτζηλίκι - ίσα για το ΤΣΜΕΔΕ. Η Ινδία είναι το όραμα των εργοδοτών και η κυβέρνηση των προθύμων (και το ΤΕΕ μαζί φυσικά) κάνει ότι μπορεί.

Μελετητής ISO ζητείται να υπογράψει έτοιμη μελέτη και να πληρωθεί της μετρητοίς με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών 500 ευρώ + ΦΠΑ 69******** d******@******.com Επικοινωνία Από: 8πμ Έως: 10μμ

1 σχόλιο:

  1. Για να ξεκαθαρίσω μην κανένας άνεργος σας ζητήσει και τα στοιχεία για να βρει δουλειά, ο εργοδότης στην αγγελία αναφέρετε σε μία και μόνο δουλίτσα του κιόλας! Σε αρωγό προφανώς ενός τεχνολόγου μηχανικού της πιάτσας που δεν θα έχει το δικαίωμα για αυτήν την υπογραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή