Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζουμε – Σηκώνουμε τις μπάρες

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την κινητοποίηση της 6ης ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
Η απάντηση μας στους νταβατζήδες της κυβέρνησης και τους τσαμπατζήδες εργολάβους
Ανοίξαμε σήμερα μαζικά 25 σταθμούς διοδίων σε όλη τη χώρα
Οι απειλές και η τρομοκρατία δε θα περάσουν
Οι ιαχές δημοσιογράφων που απολαμβάνουν τα παχυλά μισθολόγια των εργοδοτών εκδοτών τους (οι οποίοι κατά τυχαία σύμπτωση είναι και εργολάβοι και χαρατσοσυλλέκτες και κατασκευαστές χωματερών), δεν βρήκαν ανταπόκριση. Δεν εμφανίστηκε κανένας εισαγγελέας στους δρόμους όσο εκατοντάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα σήκωναν τις παράνομες μπάρες των διοδίων.
Το κίνημά μας, αντίθετα με όσα διαρρέουν τα δημοσιογραφικά μεγάφωνα των μεγαλοεργολάβων, καλεί πάραυτα την ελληνική δικαιοσύνη και τους εισαγγελείς να ασχοληθούν με τα διόδια. Να ασχοληθούν με το σκάνδαλο της προπληρωμής διοδίων για ένα δρόμο που ...θα κατασκευαστεί στο μακρινό μέλλον. Με το σκάνδαλο της πληρωμής διοδίων για να χρηματοδοτηθεί ένας άλλος δρόμος στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Να ασχοληθεί τέλος με το σκάνδαλο της αποπληρωμής εδώ και χρόνια των ιδίων κεφαλαίων που έβαλαν οι κατασκευαστές της Αττικής Οδού (και ταυτοχρόνως εκδότες, καναλάρχες και κατασκευαστές των ΧΥΤΑ) και που με λογιστικές απάτες αποκρύπτουν ώστε να εξακολουθήσουν να ιδιοποιούνται απίστευτα ποσά, παραβαίνοντας και αυτές ακόμη τις αποιοκιοκρατικές συμβάσεις.
Το κίνημα ενάντια στα διόδια καλεί τέλος τον Υπουργό Ρέππα που κήρυξε πόλεμο ενάντια στους τσαμπατζήδες, να στείλει τον λογαριασμό και τα πρόστιμα στους καναλάρχες που εκπέμπουν τσάμπα στις δημόσιες συχνότητες, στους τραπεζίτες που πήραν τσάμπα 80 δισ ρευστό και εγγυήσεις από το ελληνικό δημόσιο, στους εργολάβους που μαζεύουν τσάμπα κεφαλικό φόρο από τους οδηγούς, στους εργοδότες που απασχολούν τσάμπα τους εργαζόμενους ή που δεν αποδίδουν τις εισφορές στο ΙΚΑ.
Σε διαφορετική περίπτωση ας σταματήσει τις απειλές και τη συκοφάντηση διότι και ο ίδιος καταγράφεται ως τσάμπα μάγκας στην υπηρεσία της αυθαιρεσίας των ισχυρών και του κυνηγητού των αδυνάτων. 

Συνεχίζουμε – Σηκώνουμε τις μπάρες

Οι σταθμοί διοδίων που άνοιξαν την Κυριακή 6 Φλεβάρη για περισσότερο από 2 ώρες:
Εθνικές Οδοί: Μάλγαρα/ Λεπτοκαρυά/ Μακρυχώρι/ Πυργετός/ Μοσχοχώρι/ Πολύμυλος/ Πελασγία/ Μώλος/ Τραγάνα/  Θήβα/ Αφίδνες/ Ισθμός/ Σπαθοβούνι/ Νεστάνη/ Ασέα/ Ρίο
Αττική Οδός : Ελευσίνα/ Φυλής/ Δημοκρατίας/ Μεταμόρφωση/ Κηφισίας/ Κύμης/ Κατεχάκη/ Μαρκόπουλο

Γέφυρα Ρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου