Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Τόσο σκληρή κριτική σε Ν/Σ κυβέρνησης είχαμε χρόνια να δούμε...


Την προηγούμενη Τετάρτη στις 16.10.19 πραγματοποιήθηκε η 2η συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής στην οποία συζητείται το σχέδιο νόμου "επενδύω στην ελλάδα" στο οποίο περιλαμβάνονται και οι διατάξεις του Υπ.Παιδείας για τα κολέγια.

Στη συνεδρίαση είχαν κληθεί φορείς για τοποθετήσεις μεταξύ των οποίων ήταν και το ΤΕΕ.
Στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γ.Στασινός (βλ. 1:07:27 στο βίντεο) αφού ευχαρίστησε όλες τις κυβερνήσεις (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) για την αγαστή τους διαχρονική συνεργασία έχοντας πάθει επιλεκτική αμνησία δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στην απόφαση της αντιπροσωπείας του τεε για τα κολέγια που πάρθηκε στις 05.10.19 (βλ.συνημμένο απόσπασμα πρακτικών).
Τελικά μετά από 4 ώρες και ύστερα από ερωτήσεις βουλευτών (βλ. 5:17:13 στο βίντεο) επανήλθε στη μνήμη του η απόφαση της α/τεε για απόσυρση των επίμαχων διατάξεων και παρακάλεσε το σώμα να τον αποδεσμεύσει γιατί έχει και μια πρεοκλογική μάχη να δώσει!!!

Με τέτοιες τοποθετήσεις και πρακτικές του Προέδρου και επικεφαλής της ΔΚΜ λίγο πριν από τις εκλογές του ΤΕΕ, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα ακολουθήσει μετά από τις εκλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου