Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Save Greek Seas




Σχεδόν η μισή χώρα παραχωρείται για #εξορύξεις #υδρογονανθράκων και ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι σημαίνει αυτό για τον τόπο που ζει, για το φυσικό περιβάλλον, για την οικονομία, για τη ζωή τη δική του και των παιδιών του.

Σε μια προσπάθεια να γίνει το θέμα πιο γνωστό πέρα από τα σύνορα του διαδικτύου, έχοντας την υποστήριξη από πρωτοβουλίες πολιτών ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων, δημιουργήσαμε αυτή την αφίσα σε ελληνικά και αγγλικά, έτοιμη για εκτύπωση (Α3).

Εσύ που ακολουθείς τη σελίδα μας, που γνωρίζεις τι έχει συμβεί σε ένα σωρό άλλες χώρες που παραχώρησαν τον φυσικό τους πλούτο στο πετρελαϊκό λόμπι, εσύ που θέλεις το παιδί σου να γνωρίσει τις ακρογιαλιές που γνώρισες εσύ, εσύ που θέλεις να έχεις την επιλογή να ζήσεις και γνωρίζεις ότι για να ζήσεις χρειάζεσαι αέρα και νερό καθαρό, ένωσε τη φωνή σου με τη δική μας και βοήθησέ μας να σπάσουμε τη σιωπή τους, να κάνουμε το θέμα γνωστό, να ξεκινήσουμε το διάλογο που τόσες φορές ανέφερε στην πρόσφατη ομιλία του ο πρωθυπουργός και που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.

Τύπωσε την αφίσα και κόλλησέ τη στην επιχείρησή σου, στο σπίτι σου, στο δρόμο σου! Μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε: λέμε ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ

*Εαν τη θέλετε σε μορφή pdf στείλτε μας μήνυμα ή email στο savegreekseas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου