Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Αριστερή Κίνηση Μηχανικών Ηπείρου ΚΑΙ Αριστερή Συνεργασία Μηχανικών Ηπείρου-Λευκάδας

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Αριστερή Κίνηση Μηχανικών Ηπείρου ΚΑΙ Αριστερή Συνεργασία Μηχανικών Ηπείρου-Λευκάδας


Για τις διαδικασίες συγκρότησης και ανάδειξης οργάνων της Αντιπροσωπείας και της Διοικούσας του Τμήματος Ηπείρου-Λευκάδας του ΤΕΕ
Η αποψινή διαδικασία εκλογής οργάνων της Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ, ανέδειξε με τον πιο ωμό και αντιδημοκρατικό τρόπο το πώς αντιμετωπίζει η κυβερνητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ το ΤΕΕή το τι θέλει να κάνει στο χώρο των μηχανικών.
Σε πλήρη σύμπλευση με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ και τα απομεινάρια της ΔΗΜΑΡ, συγκρότησαν ένα μπλοκ και με προκλητικό και χυδαίο τρόπο έκαναν «κατάληψη» σε όλες τις θέσεις για τα όργανα της αντιπροσωπείας.
Σε μια θεατρικού τύπου συνεδρίαση και φαρσοκωμωδία από τις 5μμ μέχρι τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα γινόταν μόνιμα ψηφοφορίες με το αποτέλεσμα γνωστό από τα πριν.
Βλέπουμε τώρα πια μπροστά μας την επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και αποκαλύπτεται και ο ρόλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθεί ένα συνολικό πολιτικό σχέδιο και όχι ένα σχέδιο που έχει να κάνει με τον βαθιά πληττόμενο χώρο των Μηχανικών. Ένα πολιτικό σχέδιο που ανασταίνει το βαθύ ΠΑΣΟΚ.
Μετά και την αποχώρηση τριών παρατάξεων (ΔΚΜ, ΔΙΑΔΡΑΣΗ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ) δεν θα νομιμοποιήσουμε αυτή τη διαδικασία και αποχωρούμε και εμείς απ’ την διαδικασία-παρωδία.

Γιάννενα 9-3-2017 , 
Οι παρατάξεις ΑΚΜΗ και ΑΣΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου