Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Πρόταση συμμετοχής του ΤΕΕ στην απεργιακή κινητοποίηση της 24 Νοεμβρίου 2016

Αγαπητέ πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι της ΔΕ του ΤΕΕ

Όπως θα έχετε πιθανότατα ενημερωθεί, η ΑΔΕΔΥ με ομόφωνη απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της στις 4 Νοεμβρίου 2016 αποφάσισε την προκήρυξη 24 ωρης απεργίας στις 24 Νοεμβρίου 2016. 

Στην ίδια αυτή απόφαση, η ΑΔΕΔΥ 

"Καλεί τα Σωματεία του Ιδιωτικού Τομέα, τις οργανώσεις των επιστημόνων, επαγγελματιών και συνταξιούχων και τους προτείνει η 24η Νοεμβρίου να είναι ημέρα
Παλλαϊκής κινητοποίησης
για την ανατροπή των αντεργατικών πολιτικών."

Το πλήρες κείμενο της απόφασης της ΑΔΕΔΥ μπορείτε να το διαβάσετε όπως δημοσιεύεται στο site της ΑΔΕΔΥ στον ακόλουθο σύνδεσμο : http://adedy.gr/apofashgs24wrhapergia/

Αντίστοιχη απόφαση και συμμετοχή στην απεργία της 24 Νοεμβρίου 2016 έλαβε και η Π.Ο.  Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. (επισυνάπτεται)
Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016
Ανακοίνωση.doc

Παρακαλώ τον πρόεδρο της ΔΕ του ΤΕΕ να εισάγει στην αποψινή μας συνεδρίαση το ζήτημα της συμμετοχής του ΤΕΕ στην απεργιακή κινητοποίηση της 24 Νοεμβρίου 2016, καθώς και τη ΔΕ να καλέσει από πλευράς της τους μηχανικούς να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία και τα απεργιακά συλλαλητήρια.

συναδελφικά


Γιάννης Πάνου

1 σχόλιο:

  1. Η ΔΕ του ΤΕΕ στην αποψινή της συνεδρίαση (8.11.2016) υιοθέτησε κατά συντριπτική πλειοψηφία την πρότασή μας για συμμετοχή του ΤΕΕ στην απεργία της 24 Νοέμβρη και κάλεσμα συμμετοχής των μηχανικών στα απεργιακά συλλαλητήρια.

    Την πρόταση ψήφισαν όλες οι πολιτικές δυνάμεις πλήν της ΡΠΜ (ΣΥΡΙΖΑ), τα δύο μελη της οποίας στη ΔΕ του ΤΕΕ κατέθεσαν και υπερψήφισαν δική τους πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή