Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ: Μετακίνηση εκλεγμένου μέλους της Ομοσπονδίας μας

Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ
Μαυρομματαίων 17, 104 34 ΑΘΗΝΑ
τηλ: 210-88.16.583 fax: 210-82.59.410 e-mail: emdydas@tee.gr URL: www.emdydas.gr

Αθήνα, 10/11/2016
Αρ. Πρωτ.: 7027
Προς: 1. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης
κ. Δ. Παπαδημητρίου.
2. Γενικό Γραμματέα
κ. Η. Ξανθάκο
3. Γεν. Γραμματέα Στρατηγικών και
Ιδιωτικών Επενδύσεων.
κ. Λ. Λαμπριανίδη
Θέμα : Μετακίνηση εκλεγμένου μέλους της Ομοσπονδίας μας.

Πληροφορηθήκαμε από το μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μας, Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ), Πλουμίτσας Τριανταφυλλοπούλου που υπηρετεί στο Υπουργείο σας στη Γενική Δ/νση Ιδιωτικών Επενδύσεων στο Τμήμα Ελέγχου, ότι πρόκειται να μετακινηθεί από την Υπηρεσία στην οποία υπηρετεί. Όπως μας δήλωσε η ίδια, δεν συναινεί στην μετακίνησή της.
Επιπρόσθετα, δεν προκύπτει κανένας υπηρεσιακός λόγος που να δικαιολογεί τη μετακίνησή της, με δεδομένο ότι στην υπηρεσία που υπηρετεί προσφέρει επιμελώς έργο με τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητές που διαθέτει (είναι κάτοχος και μεταπτυχιακού τίτλου). Εξάλλου, πληροφορηθήκαμε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία που υπηρετεί, έχει ανάγκες για επιπλέον προσωπικό Διπλωματούχων Μηχανικών, ενώ αντίστοιχα η υπηρεσιακή μονάδα που προτίθεστε να τη μετακινήσετε δεν έχει ανάγκη σε Διπλ. Μηχανικούς.
Τέλος η ευαισθησία με την οποία οφείλεται να αντιμετωπίζεται μετακίνηση εκλεγμένου συνδικαλιστή, καθώς και το προστατευτικό πλαίσιο που προβλέπει η συνδικαλιστική νομοθεσία επιβάλλει την ακύρωση μιας τέτοιας μετακίνησης στην οποία και σας καλούμε να προβείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου