Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Και το κόλπο των πιστοποιήσεων συνεχίζει κανονικά...

Αναρτούμε ηλεκτρονική διαφήμιση όπως αναρτήθηκε στο http://topografoi.wordpress.com για Σεμινάριο στα GIS, το οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος Διπλωματούχων Αγρονομών Τοπογράφων Μηχανικών Βορείου Ελλάδας (ΣΔΑΤΜΒΕ) - πιστός στα κελέυσματα του κεντρικού ΤΕΕ, ότι μόνο ο "πιστοποιημένος" δουλεύει. Τι μας λένε; ότι 5 (τουλάχιστον) χρόνια σπουδών είναι άχρηστα μπροστά σε 36 διδακτικές ώρες και οι "Σύλλογοι Μηχανικών" θα κάνουν τους μεσίτες σε αυτή την απαράδεκτη διαδικασία.

Σεμινάριο βασικών γνώσεων GIS με πιστοποίηση στη Θεσσαλονίκη

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Σεμινάριο GIS που συμπεριλαμβάνει επαγγελματική πιστοποίηση χρήστη GIS κατόπιν εξετάσεων.
Ημερομηνίες διεξαγωγής μαθημάτων από 6 έως 24 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Σύνολο των διδακτικών ωρών: 36
Εξετάσεις: 29 Οκτωβρίου 2014, επαναληπτική εξέταση στις 5 Νοεμβρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;

Απευθύνεται σε σας που επιθυμείτε να απασχοληθείτε με γεωπληροφορική και GIS στις επικείμενες μελέτες Κτηματολογίου (όπου η αποδεδειγμένη και πιστοποιημένη γνώση GIS δίνει προβάδισμα στην εύρεση εργασίας σε τέτοιου είδους μελέτες) στη Χωροταξία, στο Περιβάλλον, στις Μεταφορές, στη Χαρτογραφία, στη Γεωλογία, στην Υδρογραφία κ.ά. Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση GIS.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ;

Θα αποκτήσεις τις γνώσεις για να συμμετέχεις σε οποιαδήποτε εξέταση πιστοποίησης χρήστη GIS από φορέα πιστοποίησης της επιλογής σου. Με την εγγραφή σου συμμετέχεις ΔΩΡΕΑΝ στις εξετάσεις πιστοποίησης “Certified in Basic Principles of Geographic Information Systems” (CBPGIS) “Πιστοποιημένος στις Βασικές Αρχές των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών” της ACTA και δωρεάν συμμετοχή στην επαναληπτική εξέταση.
Θα μάθεις τη θεωρία της γεωπληροφορικής επιστήμης και των εργαλείων της, από έμπειρους εκπαιδευτές μέσα από οκτώ θεματικές ενότητες. Θα αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις, χρησιμοποιώντας το πλέον διαδεδομένο λογισμικό ArcGIS Desktop, σε ασκήσεις και μελέτες περίπτωσης (case studies). Θα αποκτήσεις τη δυνατότητα να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου εύκολα και γρήγορα σε όποιοδήποτε λογισμικό GIS.
Το σεμινάριο διοργανώνει ο Σύλλογος Διπλωματούχων Αγρονομών Τοπογράφων Μηχανικών Βορείου Ελλάδας (ΣΔΑΤΜΒΕ). Το υλοποιεί η Επιτροπή GIS του Συλλόγου με πλούσια εμπειρία σε παρόμοια σεμινάρια.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

  1. Επικοινωνείς με τον κ. Σταύρο Καμπανάκη στο 2310 889336 από 09:00 έως 15:00 τις εργάσιμες μέρες ή στέλνεις email στη διεύθυνση stauroskampan@gmail.com  ή επιλέγεις τον σύνδεσμο ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για να δηλώσεις συμμετοχή στο τρέχον σεμινάριο ή να κάνεις προεγγραφή για μελλοντικά σεμινάρια.
  2. Καταβάλεις το συνολικό κόστος συμμετοχής των 280,00 € και αποκτάς:
  • 36 ώρες διδασκαλίας και πρακτικής άσκησης σε διάρκεια 3 εβδομάδων,
  • εκπαιδευτικό υλικό,
  • δίμηνη άδεια λογισμικού ArcGIS
  • δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης
  • δικαίωμα επανεξέτασης

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς, με ευθύνη όλων μας (και εμένα που πέρασα από φοιτητικό σύλλογο) το πρόγραμμα σπουδών υστερεί σημαντικά στην παροχή πρακτικής γνώσης π.χ. εκμάθηση λογισμικού. Το επιχείρημα των αριστερών π.χ. ΕΑΑΚ συνήθως ήταν "μα αυτά τα μαθαίνεις μόνος σου". Έλα όμως που άμα σου δείξει κάποιος - π.χ. σεμινάριο - έχεις προβάδισμα σε σχέση με το να ψάχνεις μόνος σου από το μηδέν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή