Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΤΣΜΕΔΕ: ακαθόριστο το ύψος της εισφοράς για το "τρέχον" β΄ εξάμηνο 2014!

Το αρμόδιο τμήμα μηχανογράφησης δεν μπορεί να παρέξει πληροφορίες για το ύψος των εισφορών του β΄ εξαμήνου του 2014, οι οποίες δεν παρουσιάζονται ακόμη στις "οφειλές" των μηχανικών:
Επίσης, όχι μόνο δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο, αλλά τα συνεργαζόμενα τμήματα στην ερώτηση "ποιό είναι το ύψος της συγκεκριμένης εισφοράς" (αναφερόμαστε στο β΄ εξάμηνο του 2014) δεν έδωσαν απάντηση, διότι απλώς...δεν την γνωρίζουν. Το ΤΣΜΕΔΕ αναμένει την απόφαση του ΣτΕ που σχετίζεται με την προσφυγή του ΤΕΕ - αρχές Σεπτεμβρίου- με την οποία είχαν ακυρωθεί οι αυξήσεις που ανάλγητα είχε το Ταμείο δρομολογήσει. Η απόφαση θα καθορίσει εν γένει τη στάση για το επίμαχο β΄ εξάμηνο 2014!

Για την ώρα - και αν προλάβει...ως Ταμείο-ασχολείται με την είσπραξη των εισφορών του α΄ εξαμήνου του 2014, κρίνοντας ότι έχει το δικαίωμα, μέσω των εγκυκλίων του, να μην έχει καθορίσει το ύψος της εισφοράς για το εξάμηνο που "τρέχει", εφόσον ακόμη πληρώνεται το α΄ εξάμηνο.

Δεν είναι αρκετή η αιτιολόγηση...

6 σχόλια:

  1. εφτασε τελος Αυγουστου και ακομα καμμια ενημερωση για την αποφαση του Συμβουλιου της Επικρατειας για την προσφυγη του ΤΕΕ για τις εισφορες. εχετε καποια ενημερωση ? ποσα χρονια θα περιμενουμε να μαθουμε τι γινεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και δεν υπαρχει ρε παιδι μου, καποια πληροφορηση, καποια αισθηση για το τι θα γινει ? αυτοι οι δικηγοροι του ΤΕΕ δεν εχουν πει τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ΤΕΕ είναι πάρα πολύ απασχολημένο με το να ετοιμάζει το σύστημα των πιστοποιήσεων, που καιρός για αυτά

    δεν είμαστε αισιόδοξοι πάντως για την απόφαση του ΣτΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιστολη οκτώ μελών του δς εταα και προεδρων τεε, δσα, πις, πφς κλπ καταγγέλει στον πρωθυπουργό τις παρανομίες Σελλιανάκη και ζητα την απομάκρυνσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ο πρωθυπουργός σκοτίστηκε απ'ότι φάνηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή