Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ξεπέρασαν κάθε όριο οι δυνάμεις καταστολής της τρικομματικής κυβέρνησης


Ξεπέρασαν κάθε όριο οι δυνάμεις καταστολής της τρικομματικής κυβέρνησης. Λειτουργώντας σαν στρατός κατοχής επιτέθηκαν πάλι στο λαό της Χαλκιδικής που αγωνίζεται για τη ζωή του. Άνδρες της ΟΠΚΕ στις 4 τα  ξημερώματα εισέβαλαν σε δύο σπίτια κατοίκων της Ιερισσού, έσπασαν τις πόρτες και με τη βία προχώρησαν σε δύο προσαγωγές. Στη συνέχεια έβαλαν τους προσαχθέντες σε ένα τζιπ και εξαφανίστηκαν. Οι άνδρες της αστυνομίας κρατούσαν τα τρομαγμένα μικρά παιδιά προκειμένου να μην ειδοποιηθεί το υπόλοιπο χωριό. Η αντίδραση των κατοίκων, τους ανάγκασε να φύγουν σαν τους κλέφτες και να οδηγήσουν τους συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη.
Είναι φανερό πως οι εντολοδόχοι των μεγαλοεργολάβων, της ΕΕ και του ΔΝΤ θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να κάμψουν την αντίσταση του λαού της Χαλκιδικής! Καταπατούν και τα στοιχειώδη δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα για να τρομοκρατήσουν την κοινωνία που αντιστέκεται.
Τα γεγονότα της Ιερισσού μας αφορούν όλους. Η ΚΕΔΔΕ καλεί κάθε πολιτική, εργατική και λαϊκή συλλογικότητα, κάθε εργαζόμενο/η σε ξεσηκωμό σε όλη την Ελλάδα. Να εκφράσει με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη του στον ηρωικό αγώνα της Χαλκιδικής.  
Το δικαίωμα του λαού να αγωνίζεται για τη ζωή και της ελευθερίες του, με τον τρόπο που αυτός επιλέγει, είναι αδιαπραγμάτευτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου