Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Καλέσματα για την Πανεπιστημονική πορεία διαμαρτυρίας - Τετάρτη 17/10

ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής
Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2012
Αρ. Πρωτ. :3760
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι,
ο κλάδος στα πλαίσια των αποφάσεων της Δ.Ε. του ΤΕΕ και του Δ.Σ. της Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ είναι σε για γενικευμένη κινητοποίηση των Διπλωματούχων μηχανικών για το δεκαήμερο 8-18 Οκτωβρίου 2012. Καθημερινά δίνουμε αγώνα αντίστασης και συμμετέχουμε στην προσπάθεια ανατροπής της πολιτικής που βασανίζει τον λαό μας και φέρνει σε εξαθλίωση την κοινωνία μας. Για ακόμη μια φορά εφαρμόζεται μια βάρβαρα ταξική δημοκρατία όπου ψηφίζονται νόμοι που φτιάχτηκαν για να ξεπλένουν προκλητικές ανομίες της άρχουσας τάξης, ενώ οι πολιτικοί ιθύνοντες δεν διστάζουν να βιάσουν το δημόσιο συμφέρον και να εξαθλιώσουν ολόκληρα κοινωνικά στρώματα για να ταΐσουν την απληστία των χορηγών και πατρόνων τους.

Μετά την αποτυχημένη χθεσινή συνάντηση του συντονιστικού επιστημόνων του ΕΤΑΑ με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση και την άκαμπτη στάση της Κυβέρνησης, συνεχίζουμε με προκυρήσουμε για αύριο Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012, νέα 3ωρη Παναττική στάσης εργασίας 12:00 έως 15:00 με προσυγκέντρωση έξω από τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Ακαδημίας 60 στις 13:00.

Ενημερώνουμε επίσης ότι η προσυγκέντρωση των Διπλωματούχων Μηχανικών του Δημοσίου - στην ήδη αποφασισμένη Γενική Απεργία την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ - θα είναι στις 11:00 στην είσοδο του Ε.Μ.Πολυτεχνείου στην πύλη της οδού Πατησίων. 

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 13.00 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ( ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΙΑΤΡΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ κλπ) ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ενάντια στα επικείμενα φορολογικά μέτρα και τις αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών.
Συγκέντρωση στο ΔΣΑ, οδός Ακαδημίας & Ιπποκράτους  στις 13.00
Το ΔΣ του Τμήματος Αττικής- ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου