Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Συγκέντρωση στον ΟΕΚ την Τρίτη 28/2 στις 10πμ


Ανακοίνωση ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ για την 48ωρη απεργία

Συνάδελφοι

Στα πλαίσια της 48ωρης Πανελλαδικής Απεργίας (Τρίτη και Τετάρτη, 28-29/2/2012) που έχουμε προκηρύξει, συμμετέχοντας στο δεκαήμερο κινητοποιήσεων του ΤΕΕ και των υπόλοιπων φορέων των Μηχανικών, αλλά και στις κινητοποιήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη από τους συνδικαλιστικούς φορείς των εργαζομένων, προκειμένου να αντισταθούμε στον καταιγισμό των εφαρμοστικών νόμων του νέου Μνημονίου και της Δανειακής Σύμβασης που δημιουργούν ένα ολοκαύτωμα για τους εργαζόμενους και τον Ελληνικό Λαό που αποτυπώνεται με:
  • Καταργήσεις Οργανισμών και Φορέων του Δημοσίου, δηλ. την οριστική διάλυσή του.
  • Απολύσεις εργαζομένων κατά χιλιάδες κουρελιάζοντας Σύνταγμα και νόμους.
  • Φτωχοποίηση όλων των εργαζομένων με τις συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων που καταλήγουν να είναι πια βοηθήματα.
  • Κατάργηση του κοινωνικού κράτους και των κοινωνικών παροχών.
  • Κατάλυση της Δημοκρατίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας της χώρας μας, που αποτελεί πλέον την πρώτη χώρα αποικία της Ε.Ε.
Καλούμε όλους τους Μηχανικούς της Αττικής την Τρίτη 28/2 στον ΟΕΚ (Πατησίων & Σολωμού), στις 10:00, προκειμένου να συμπαρασταθούμε στους 200 και πλέον Μηχανικούς συναδέλφους μας του ΟΕΚ και της Εργατικής Εστίας αλλά και στο σύνολο των εργαζομένων στους δυο αυτούς καταργούμενους Οργανισμούς, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα, ότι ανάλογη εξέλιξη περιμένει και πάρα πολλούς αυτό εμάς στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Εκτός από τα μέλη μας Μηχανικούς του Δημοσίου καλούμαι και το ΤΕΕ και τους υπόλοιπους φορείς των Μηχανικών να συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη κινητοποίηση.

Για την Τετάρτη 29/2 καλούμε τους Μηχανικούς της Αττικής στις 18:00 στο Σύνταγμα, στη συναυλία που διοργανώνει το ΤΕΕ και οι φορείς Γιατρών και Δικηγόρων.
Καλούνται όλες οι Α΄ βάθμιες ΕΜΔΥΔΑΣ να οργανώσουν αγωνιστικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με Φορείς των Μηχανικών ή με άλλους Συνδικαλιστικούς Φορείς των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου