Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πέμπτη 9/6: Στάση Εργασίας ΕΜΔΥΔΑΣ - 24ωρη Απεργία στις ΔΕΚΟ

Αναρτούμε ανακοίνωση της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ για την αυριανή (Πέμπτη 9/6) στάση εργασίας και κινητοποίηση σε Αττική και Μακεδονία. Μια και η ΕΜΔΥΔΑΣ δε φρόντισε να μας ενημερώσει η συγκέντρωση είναι στις 11:00 στην πλ. Κλαυθμώνος (με όλους τους συμβολισμούς που αυτή φέρει).

Συμμετοχή στην 4ωρη Στάση Εργασίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 από 11:00 έως τέλος ωραρίου

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφάσισε τη συμμετοχή του Κλάδου στην 4ωρη Στάση Εργασίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011.


Τα νέα σκληρά μέτρα εξόντωσης της Ελληνικής κοινωνίας που φέρνει η κυβέρνηση, ύστερα από τις ανάλογες συνεννοήσεις με την Τρόϊκα, (νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, λουκέτα και συγχωνεύσεις δημοσίων οργανισμών, ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών και επιχειρήσεων του Δημοσίου, απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων –μετατάξεις υπό προϋποθέσεις που οδηγούν εμμέσως στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους, μείωση του αφορολόγητου για μισθωτούς, επιβολή εισφοράς υπέρ των ανέργων, πάγωμα και του χρονοεπιδόματος, αύξηση τελών κυκλοφορίας, διεύρυνση του ΦΠΑ κ.τ.λ.), επιβάλλουν το δρόμο του αγώνα μαζικού και ενωτικού όλων των εργαζομένων ως μόνη απάντηση στην φτώχεια την ανεργία και την εξαθλίωση που μας καταδικάζει αυτή η πολιτική.

Η απόφαση αφορά της Α΄βάθμιες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και όποια άλλη Α΄βάθμια αποφασίσει την συμμετοχή της με βάση απόφαση του αντίστοιχου Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου