Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Συγκέντρωση «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»: Σάββατο 9 Απρίλη, ώρα 1 μ.μ., Σύνταγμα

Συντονισμός Επιτροπών – Πρωτοβουλιών Κατοίκων και Ανοιχτών Συνελεύσεων
Δελτίο Τύπου
Μαζική συγκέντρωση «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»: Σάββατο 9 Απρίλη, ώρα 1 μ.μ., Σύνταγμα

Το Σάββατο 9 Απρίλη, ώρα 1 μ.μ. στο Σύνταγμα, ο Συντονισμός Επιτροπών-Πρωτοβουλιών Κατοίκων και Ανοιχτών Συνελεύσεων απαντά συλλογικά στα χαράτσια της κυβέρνησης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ».

Θα ξεκινήσουμε από τη γειτονιά μας η κάθε επιτροπή, ακυρώνοντας τα ακυρωτικά στα λεωφορεία, θα συνεχίσουμε στα αντίστοιχα μετρό, θα συναντηθούμε σε προσυγκεντρώσεις, στις 12 το μεσημέρι, στα Προπύλαια, το Μοναστηράκι και τον Ευαγγελισμό, και θα καταλήξουμε πανηγυρικά, στη 1 μ.μ., στο Σύνταγμα.

Εκεί, σχεδιάζουμε να ξεδώσουμε κόντρα στη μιζέρια και τη μαυρίλα του μνημονίου, ακούγοντας μουσική, «φωνάζοντας» με βουβουζέλες, κάνοντας διάφορα χάπενινγκ, με πολύχρωμους τρόπους που θα διατυμπανίζουν ότι η πολιτική ανυπακοή του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» είναι πολύ διδακτική για τα επερχόμενα ζητήματα που θα παλέψουμε – και ότι η συλλογική αντίσταση, που ξεκίνησε, θα οργανωθεί σε κάθε γειτονιά και εργατικό χώρο.

Συνειδητή επιθυμία μας και υπόσχεση είναι να μην αφήσουμε κανέναν εργαζόμενο, άνεργο, νεολαίο μόνο του απέναντι στα αρπακτικά των «αγορών». Καλούμε οποιονδήποτε άνθρωπο θέλει να ενώσει τη φωνή του με τη δική μας, να έρθει να μας βρει στις γειτονιές μας ή στο Σύνταγμα.

Τα ραντεβού ανά περιοχή θα δημοσιεύονται καθημερινά στο blog μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου