Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Σχέδιο "δολοφονίας χαρακτήρα" για τον Μίκη Θεοδωράκη

Εμπλουτισμένο κείμενο μετά από την αρχική μου ανάρτησή του Γιάννη Πάνου στο fb


Σχέδιο "δολοφονίας χαρακτήρα" για τον Μίκη Θεοδωράκη

Είναι προφανές πως η δυσφημιστική εκστρατεία κατά του Μίκη Θεοδωράκη όπως για παράδειγμα η ανάρτηση του Δελλατόλα (Κίνηση Αναπήρων: Καταγγελία για ναζιστικό χαιρετισμό από «τον εθνικιστή έκπτωτο πρόεδρο των Παραολυμπιονικών»), που είναι πλαστή και σκόπιμη, αποτελεί μέρος του συντονισμένου σχεδίου τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τμήματα της άκρας αριστεράς αλλά και της ΧΑ με τη γνωστή ανάρτηση του Κασιδιάρη, να συκοφαντήσουν τον Θεοδωράκη, ο οποίος με την παρουσία του στο χθεσινό (4.2.2018) συλλαλητήριο, δεν τους επέτρεψε να το χαρακτηρίσουν συλλήβδην ακροδεξιό.


Ενδεικτικά:

Ο Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής με ανάρτησή του στο Tweet (την οποία αναπαράγουν δυστυχώς και πολλοί φίλοι από την αριστερά) γράφει επί λέξει σε άπταιστα ελληνικά : 

" Ο Μίκης ξεκίνησε από την Ε.Ο.Ν. του Ιωάννου Μεταξά και έκλεισε τον κύκλο του στο #Συλλαλητηριο πλάι σε Πατριώτες και Εθνικιστές! Οι ενδιάμεσες στάσεις/κυβιστήσεις παραγράφονται..." 

Κανείς αριστερός δεν νοείται να δίνει βήμα στον Κασιδιάρη. Γιατί ο Κασιδιάρης τα γράφει αυτά για τους ενοχικούς αριστερούς. Για να τους γλεντάει και να επανοικειοποιηθεί η ΧΑ το συλλαλητήριο που της έφυγε μέσα από τα χέρια. 

Ο δημοσιογράφος του κόκκινου, Γιάννης Ανδρουλιδάκης, γράφει στο fb ένα κείμενο με στόχο την ψυχολογική αποδόμηση του Μίκη Θεοδωράκη, καταλήγοντας με σταράτα ελληνικά στην διαπίστωση πως : "Ο Θεοδωράκης είναι από τότε που τον θυμάμαι ένας πολύ μεγάλος μαλάκας".

Εδώ το κείμενο του Ανδρουλιδάκη με ένα δικό μου σχόλιο.*


(*)Το οποίο κείμενο δεν θα το δείτε στον παραπάνω σύνδεσμο, διότι αμέσως μετά τη δημοσίευση της απάντησής μου ο Γιάννης Ανδρουλιδάκης με μπλόκαρε και διέγραψε έτσι την απάντησή μου από το fb.

Θα το διαβάσετε ωστόσο στην επόμενη ανάρτηση που έκανα εδώ:

"ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ fb ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ" https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=367760190359976&id=100013779945850&pnref=story

Ο διάσημος και για την ποιητική του διαδρομή Στέλιος Παππάς, (ο οποίος απ' ό,τι φαίνεται έχει αναπτύξει και το χάρισμα να προβλέπει το μέλλον) δηλώνει σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Documento : «Εμείς από την δική μας διαδρομή, όταν θα αποχαιρετήσουμε τον Μίκη, θα είμαστε εκεί και θα τραγουδάμε την Ρωμιοσύνη. Οι φασίστες δεν θα είναι εκεί»



Η Χρυσή Αυγή δημοσιοποίησε ένα πετσοκομμένο απόκομα της συνέντευξης του Θεοδωράκη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR πρίν το συλλαλητήριο της Αθήνας της 4.2.2018, στο οποίο με το κατάλληλο μοντάζ τον εμφανίζει να λέει πως και η ΧΑ είναι πατριώτες (άρα συνοδοιπόροι του Θεοδωράκη). 



Το μονταρισμένο αυτό video της Χρυσής Αυγής το υιοθετούν επίσης διάφοροι αριστεροί και το περιφέρουν στα media σαν τεκμήριο της προδοσίας του Θεοδωράκη. 

Το αυθεντικό ωστόσο video του STAR (τουλάχιστον αυτό που το ίδιο το STAR δημοσιοποίησε) είναι το ακόλουθο:



Το θέμα της παραποίησης του video με τη συνέντευξη του Θεοδωράκη στο STAR έχει επίσης επισημανθεί και σχολιαστεί εύστοχα και στο παρακάτω video:



Πρόκειται για σχέδιο "δολοφονίας χαρακτήρα" εις βάρος του Μίκη Θεοδωράκη που επειδή εκδηλώνεται συντονισμένα από πολλές και όχι τυχαίες μεριές ταυτόχρονα, αποδεικνύει μία βαθύτερη, υπόγεια και επικίνδυνη συμπόρευση μηχανισμών ή μιά ανεπίτρεπτη αφέλεια. 

Δείτε εδώ για παράδειγμα επίσης πώς καταρρίπτεται η απόπειρα δυσφήμισης που επιχείρησε ο κρατικοδίαιτος Δελλατόλας από το ποντίκι και τα ΝΕΑ Χαιρέτησε ναζιστικά ο παραολυμπιονίκης; Δήλωσή του στο EllinikaHoaxes.gr | ELLINIKA HOAXES


Είναι φανερό πως ακόμα υπάρχουν κάποιοι που ενοχλούν το καθεστώς της νέας αποικιοκρατίας που έχει επιβληθεί στη χώρα από το 2010 έως σήμερα και κάποιοι πιστεύουν, οι αφελείς, πως όλες οι συνειδήσεις εξαγοράζονται και όλος ο ελληνικός λαός μπορεί να εξαπατάται για πάντα.

Εκτιμώ πως θα διαψευστούν και μάλιστα γρήγορα. Αυτό εξάλλου προδίδει και ο φόβος που επέδειξαν όλο το προηγούμενο διάστημα καθώς και οι απεγνωσμένες τους προσπάθειες να πλαστογραφήσουν τα γεγονότα.


Και για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη σχετικά με τις δηλώσεις του Θεοδωράκη για τη Χρυσή Αυγή παραθέτω ενδεικτικά επίσης και τα παρακάτω: 

Ριζοσπάστης, Κυριακή 12 Ιούλη 2015

Δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη για τη Χρυσή Αυγή και τη δίκη των στελεχών και μελών της



29/09/2013 - Ξέσπασμα του Μίκη Θεοδωράκη για τη Χρυσή Αυγή (βίντεο)

«Να μου πούνε πώς δέχονταν να κάθονται στη Βουλή με αυτά τα καθάρματα»



Γιάννης Πάνου 

10.2.1018

10 σχόλια:

  1. Τους μηχανισμούς που πάνε να στήσουν έναν νέο φορέα της ακρας δεξιας (πράγμα που βοιλεύει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί διασπά την ΝΔ) δεν τη βλέπετε; Ολοι τρελοί και πράκτορες εκτός από εμάς. Ολοι ανήκουν σε έναν μηχανισμο ή πλεγμα μηχανισμών. Από τις χειρότερες εκφάνσεις της αριατεράς αυτή η συνομοσιολογία! Ντροπή να για την ΣΑΜ να υιοθετει τετοια κείμενα !

    Μακάρι να κοσμούσαν κείμενα το σεβάσμιου Γλέζου παρά συνομοσιολογικές καντάδες στην Μίκη του Γεωργίου Παανρέου, του Κων. Μητστάκη και νυν της ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μοτίβο "Οποιος χτυπά την Μικη είναι ΣΥΡΙΖαίος" είναι χιλιοπαιγμένη Λαλιώτικη καραμέλά. Βαρετό τσουβάλισμα. Κουτοπόνηρος συνδικαλισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ίδια και τα ίδια βλέπω στις απαντήσεις. Προκατειλημμένοι και ανόητοι, τουλάχιστον, αφορισμοί χωρίς κρίση επί της ουσίας. Ναί, ο Μίκης στηρίζει την δημιουργία νέου φορέα της ακροδεξιάς με οδηγίες από τον Λαλιώτη, για να κάνω την φαντασιακή σύνθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι να ναι! Δυνατότητα κατανόησης μηδέν σε στοιχειώδη πράγματα. Κανατε και την φαντασιακή σύνθεση τρομάρα σας! Ευκολοι, βολικοι, φανταστικοί, προκατ διαλογοι.

      Ηταν η ιδεολογική προμετωπίδα των συγκετρωμένων ο Μίκης; Ναι ή Ου? Ποιο το αίτημα "Η Μακεδονία Ελληνική". Σαν δεν ντρεπόμαστε! ΜΑζι με γενειοφόρες καλόγριες, σαλταρισμένους πρώην χουντικούς και δοσίλογους, ΧΑγιτες και τις Παραιτηθείτσες.

      ΘΑ πουλήσετε και πατριωτισμό όταν ο Βελουχίωτης έριχνε στην πηγάδα στο όνομα της πατριδας (και καλά έκανε) αυτούς με τους οποιους συναγελάστηκε εν έτη 2018 ο Μικης!

      Ντροπή και κατάντια για την ΣΑΜ να αναβάζει χωρίς στοιχειώδη συνενόηση τέτοια κατάπτυστα κείμενα.

      Κείμενα της άλλης αντίληψης όμως απουσιάζουν ακόμα και στο όνομα το πλουραλισμού ρε παιδί μου. Παραμόνο κείμενα προσπάθεια δικαιολόγησης του Μικη.

      Διαγραφή
    2. http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.gr/2018/02/blog-post_4.html

      http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.gr/2016/03/blog-post_29.html

      Ενδεικτικά δύο κείμενα "άλλης άποψης"

      Διαγραφή
    3. To ένα δημοσιευμένο Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016.
      ΟΚ!
      Και το άλλο θαμμένο και με όχι τόσο διακριτό τίτλο.
      Υπάρχει θέμα τόσο στην ποσόστωση όσο και με τα κείμενα που ανεβάζονται, δοδομένου ότι μιλάμε για μια παράταξη και όχι για hub αποψεων. Που και ηub να ήταν έχει θέματα.

      Και έχει ξαναγίνει στο παρλθόν, πάλι για να μη δυσαρεστηθούν οι ίδιοι άνθρωποι...

      Διαγραφή
    4. http://antapocrisis.gr/articles/item/1628-megalos-kerdismenos-o-syriza-apo-to-syllalitirio

      Διαγραφή
    5. Επίσης:http://antapocrisis.gr/images/stories/pdf/makedoniko-zitima.pdf

      Διαγραφή
    6. το Γλυκό φρούτων MACEDONIA: Etimologia
      Trae il suo nome probabilmente da quello della regione balcanica che è caratterizzata dalla coabitazione di popolazioni diverse (Greci, Bulgari, Macedoni, Albanesi, Serbi, Turchi) Δηλ.Ετυμολογικά το όνομά της [ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ] βγαίνει πιθανότατα από την περιοχή των Βαλκανίων που χαρακτηρίζεται από την συνύπαρξη(συγκατοίκηση) διαφόρων λαών (Ελλήνων, Βουλγάρων, Μακεδόνων, Αλβανών, Σέρβων,Τούρκων)

      Διαγραφή
  4. Ο Μίκης είναι γραμμένος με χρυσά γράμματα στην παγκόσμια ιστορία, βολεμένοι συριζο-ευρωπαίοι 'διεθνιστές"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή