Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Πέμπτη 29/9, 7μμ, στον ΣΑΔΑΣ: Εναρκτήρια εκδήλωση του Αλληλέγγυου Εργαστηρίου Σχεδίου


Το Τμήμα Αττικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ) σας καλεί στην εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ στο κτίριο του Συλλόγου (Κλάδου και Βρυσακίου 15, Μοναστηράκι), εκ μέρους του Αλληλέγγυου Εργαστηρίου Σχεδίου, το οποίο θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά την εκμάθηση γραμμικού και ελεύθερου σχεδίου, σε μαθητές που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις ανάγκες των πανελληνίων, αφόσον δηλωθούν διαθεσιμότητες.

Καλούμε όποιον/α συνάδελφο επιθυμεί να συνδράμει ενεργά στην προσπάθεια. Στην εναρκτήρια εκδήλωση της Πέμπτης θα δηλωθούν συμμετοχές μαθητών/τριών και διδασκόντων/ουσών. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συντονίστρια της δράσης: Ελένη Βαφειάδου, Γεν. Γραμματέα του ΔΣ ΣΑΔΑΣ – Τμήματος Αττικής, στα τηλέφωνα 2105713511 και 6951472572 ή στο vafel_1@yahoo.gr.

Κατεβάστε την ανακοίνωση του τμήματος Αττικής του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ εδώ.

Το Τμήμα Αττικής του ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων, απέναντι στην καθημερινά επιδεινούμενη κοινωνική και οικονομική κρίση αναλαμβάνει ενεργό δράση, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, για την υποστήριξη μαθητών της Β’ και Γ’ τάξης του Λυκείου, επιχειρώντας να οργανώσει για τέταρτη συνεχή χρονιά το εργαστήρι εκμάθησης γραμμικού και ελευθέρου σχεδίου.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε όλους τους μαθητές που νέχουν δικαίωμα συμμετοχής στις πανελλήνιες εξετάσεις και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο κόστος που απαιτεί η παρακολούθηση μαθημάτων σχεδίου. Η συγκεκριμένη λοιπόν πρωτοβουλία δεν είναι ανταγωνιστική στα οργανωμένα επί πληρωμή μαθήματα, ούτε έχει κερδοσκοπικό ή φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως ένα κάποιο αντιστάθμισμαστην ασφυκτική καθημερινότητα των πενιχρών απολαβών και κοινωνικών παροχών των εργαζόμενων της χώρας μας.

Τα μαθήματα θα παρέχονται δωρεάν από απόφοιτους με τη συμμετοχή και του Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ και θα φιλοξενούνται στο Ε.Μ.Πολυτεχνείο, Πατησίων 42, Αθήνα, κτίριο Γκίνη.

Κατεβάστε εδώ την αίτηση συμμετοχής στα μαθήματα, την υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα, και την υπεύθυνη δήλωση διδάσκοντα. Δείτε το πλαίσιο λειτουργίας του Αλληλέγγυου Εργαστηρίου Σχεδίου και συμβάλετε στην αποθήκη υλικών του Εργαστηρίου.

Επισκεφθείτε για περισσότερες λεπτομέρειες και τον ιστότοπο του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ:http://www.sadas-pea.gr/

Παρακαλούμε αποστείλατε τις απαραίτητες αιτήσεις συμπληρωμένες μέσω e-mail στη διέυθυνση: tmattikissp@gmail.com

Για τυχόν ερωτήσεις – διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με την οργανωτική ομάδα, μέσω e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: tmattikissp@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου