Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ενημέρωση για τους απλήρωτους συμβασιούχους στο ΤΕΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από τον Κώστα Αβραμίδη, μέλος της Αγωνιστικής Ενότητας Εργαζόμενων στο ΤΕΕ


σύντροφοι καλημέρα,
την Τρίτη 12 Ιουλίου έγινε παρέμβαση στην Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ από την «Επιτροπή για την κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας & της απλήρωτης εργασίας στο ΤΕΕ», όπου τέθηκαν τα ζητήματα των απλήρωτων εδώ και 5μήνες συμβασιούχων και της άδειας λοχείας σε εργαζόμενη μητέρα με σύμβαση έργου.

Μετά την παρέμβαση έγιναν δεκτά από τον Πρόεδρο και τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ και τα δύο αιτήματα που τέθηκαν από τους εργαζόμενους, υπογράφηκαν άμεσα τα εντάλματα και δρομολογήθηκε η πληρωμή των εργαζόμενων.
Επίσης οι δύο μήνες που έλειψε από τη δουλειά η συμβασιούχος μητέρα για να γεννήσει, και η οποία εργάζονταν με σύμβαση έργου στο ΤΕΕ, αναγνωρίστηκαν σαν άδεια λοχείας.

Την Τρίτη 19 Ιουλίου οι εργαζόμενοι μετά από 5 μήνες πήρανε τα χρήματά τους.

Η δικαίωση των εργαζόμενων συμβασιούχων αποτελεί μέρος του συνολικού αγώνα για την πλήρη κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους.

Η στήριξή της “Ανοιχτής Συνέλευσης Μηχανικών” στον αγώνα των απλήρωτων εργαζόμενων στο ΤΕΕ ήταν καθοριστική για την θετική έκβασή του.

συντροφικά
Αβραμίδης Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου