Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Πολιτιστικές εκδηλώσεις για τη Χιλή και την Κούβα στους Αμπελόκηπους




Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων και το τμήμα Κινηματογράφου, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Χιλής, την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία, τη New Star και τον κινηματογράφο Αλκυονίδα, διοργανώνει μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση για τη Χιλή, την Ιστορία και τον Πολιτισμό της. 


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Πάρκου ΚΑΠΑΨ, οδός Λάκωνος 9. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρχικά έκθεση φωτογραφίας Χιλιανών φωτογράφων με τίτλο «Φυσικά Τοπία της Χιλής» και στη συνέχεια χαιρετισμούς τους οποίους θα απευθύνουν ο κ. Μαρτίν Δονόσο, Πρόξενος και Μορφωτικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Χιλής και ο κ. Σπύρος Ιατρόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας.

Στις 8.30μ.μ. θα γίνει η προβολή της χιλιανής ταινίας «MACHUCA» του σκηνοθέτη Andres Wood, ενώ, τέλος στις 10.30μ.μ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με χορευτικό πρόγραμμα με τους Χιλιανούς χορευτές Natalia Soto Canales και Elvis Peña Gómez οι οποίοι θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς, τελετουργικούς και μοντέρνους χορούς από τη Χιλή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου