Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Η απεργία των μηχανικών καθυστέρησε τη μετακόμιση της ΝΔ για μήνες


Μα γιατί βρε συνάδελφοι κάνατε τέτοια ζημιά στην αξιωματική αντιπολίτευση, μήπως ήταν δάκτυλος του προέδρου του ΤΕΕ?

Κατακαλόκαιρο -και πιο συγκεκριμένα, τον Αύγουστο- θα μετακομίσει η Νέα Δημοκρατία στα νέα της γραφεία, στην οδό Πειραιώς. 

Ο λόγος της μεγάλης αυτής καθυστέρησης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η απεργία των μηχανικών, η οποία έληξε πριν από λίγες μέρες.

Έτσι, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της επικείμενης μετακόμισης, με την έκδοση των σχετικών αδειών, ενώ τον Ιούλιο θα ξεκινήσει σιγά-σιγά η δουλειά, έτσι ώστε τον Αύγουστο να είναι όλα έτοιμα.

Τη μετακόμιση των κεντρικών γραφείων της ΝΔ ανακοίνωσε από τον περασμένο Φεβρουάριο και επίσημα ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με μήνυμά του στο Facebook ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης γνωστοποίησε τότε ότι «έπεσαν» οι υπογραφές και ότι τα κεντρικά γραφεία του κόμματος θα μεταστεγασθούν σε άλλο κτίριο και μάλιστα με ενοίκιο σχεδόν 10 φορές μικρότερο απ’ αυτό που καταβάλλεται στη Συγγρού.

«Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας. Έχω εντολή για οικονομική εξυγίανση στη Νέα Δημοκρατία με διαφάνεια και σεβασμό στο φορολογούμενο. Η ΝΔ μετακομίζει και από 95.000 ευρώ ενοίκιο που πλήρωνε μέχρι σήμερα, θα πληρώνει 9.800 ευρώ».

Tο νέο κτίριο βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 62, στην περιοχή του Μοσχάτου, και είναι ένα βιοτεχνικό κτίριο. Πρόκειται για τα γραφεία όπου στεγαζόταν η εταιρία JVC στο Μοσχάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου