Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Ενημέρωση από την παρέμβασή στο Δ.Σ. ΕΤΑΑ‏ στις 01/06/16Την Τετάρτη 01/06 στην παρέμβασή μας (με την παρουσία περίπου 60 συναδέλφων) στο Δ.Σ. του ΕΤΑΑ τοποθετήθηκε κατ΄ αρχήν ο πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ κ. Κυριακόπουλος ζητώντας τους κι αυτός να αλλάξουν την απόφαση που πήραν. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν ΣΜΤ, ΕΜΔΥΔΑΣ, Ανοικτή Συνέλευση Μηχανικών και συνάδελφοι ζητώντας όλοι την ανάκληση της απόφασης για τα αναδρομικά και τις αυξήσεις εισφορών και μέχρι τότε να κατέβουν από την ιστοσελίδα του Τσμεδε τα ειδοποιητήρια του Α΄ εξαμήνου 2016, που αναρτήθηκαν τη Δευτέρα 30/05. 

Ο πρόεδρος του ΕΤΑΑ κ. Πλιάκης είπε ότι το Δ.Σ. του ΕΤΑΑ είναι διοικητικό όργανο και όχι συνδικαλιστικό, παρόλα αυτά θεωρεί ότι έχει κάνει ότι μπορεί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει.

Σχετικά με την απαίτησή μας για ανάκληση της απόφασής τους δεσμεύτηκε ότι θα ξανασυζητηθεί το θέμα, μετά από νέα εισήγηση του ΤΣΜΕΔΕ. Για τα ειδοποιητήρια, στο μόνο που δεσμεύτηκαν είναι ότιθα αναρτήσουν ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΤΣΜΕΔΕ ότι το ζήτημα των ειδοποιητηρίων θα επανεξεταστεί στην επόμενη συνεδρίαση της 8/6.

Εν αναμονή της νέας συνεδρίασης της ΔΕ ΤΣΜΕΔΕ τη Δευτέρα 06/06 και στη συνέχεια της συζήτησης στο ΔΣ ΕΤΑΑ την Τετάρτη 08/06, θα πρέπει να απαιτήσουμε με τη μαζική μας παρουσία και στις δυο συνεδριάσεις, να εκδοθεί νέα απόφαση για να μην επιβληθούν τα αναδρομικά και οι αυξήσεις εισφορών.


Μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις για την άμεση επιβολή των αναδρομικών αυξήσεων του Ν.3986/11 από το Α’ εξάμηνο του 2016 καθώς και την εκδοση των ειδοποιητηριων Α’ εξαμήνου 2016 με αναδρομικά και αυξημένες εισφορές καλούμε όλους τους συναδέλφους στην Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών, την Παρασκευή 03/06 ώστε να οργανώσουμε τη δράση μας και να διαμορφώσουμε τη δική μας απάντηση.

Τα θέματα που μας αφορούν όλους δεν κινούνται, αν δεν τα κινήσουμε όλοι μας… συντονισμένα!

Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.

Αντιστεκόμαστε συλλογικά, οργανωνόμαστε, συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες.

Αν θέλετε κάποιο ακόμα θέμα να συζητηθεί ενημερώστε μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου