Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Εκδήλωση στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσ/κης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ «Μετά τις εκλογές τι; Συζήτηση για την επιστροφή του λαού στο προσκήνιο με πρόγραμμα φιλολαϊκής διεξόδου από την κρίση ενάντια σε μνημόνια-κυβερνήσεις- τρόικα»


Διοργ. : ΑΡ.ΑΝ., ΑΡΑ.Σ., Κομμουνιστική Ανανέωση, Παρέμβαση

Κυριακή 06 Ιούλη, 7:30μμ, Χώρος 11

4 χρόνια μνημονίων και 1 μήνα μετά τις ευρωεκλογές, η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας μυρίζει καταστροφή. Ύφεση, ανεργία, διάλυση εργασιακών δικαιωμάτων, υγείας, πρόνοιας, παιδείας, ασφαλιστικού.

4 χρόνια μνημονίων και 1 μήνα μετά τις ευρωεκλογές, ο ελληνικός λαός μοιάζει παγωμένος, σε αναμονή και σύγχυση. Επιχειρήθηκαν αντιστάσεις : Πλατείες, Γενικές απεργείες, κλαδικές και θεματικές κινητοποιήσεις, εναπόθεση ελπίδων προς αριστερά, αλλά και άνοδος του φασισμού.

Υπάρχει άλλος δρόμος; Με ποιο πρόγραμμα, πολιτικό και οικονομικό και πώς; Με ρήξη ή με σύμπλευση με το διεθνές πλαίσιο της χώρας; Με οικοδόμηση κινημάτων ή αποσπασματικές αντιστάσεις; Με Μέτωπο των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που συμφωνούν σε μια πορεία φιλολαϊκής διεξόδου από την κρίση ή τεμαχισμένες αυτές τις δυνάμεις;

Σας καλούμε να συζητήσουμε αυτά και άλλα ερωτήματα στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι οργανώσεις : ΑΡ.ΑΝ., ΑΡΑ.Σ., Κομμουνιστική Ανανέωση, Παρέμβαση στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 06 Ιούλη, στις 7:30μμ, στο Χώρο 11.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ :
- Γιάννης Τσαμασλίδης, ΑΡ.ΑΝ.
- Κώστας Σαμδάνης, ΑΡΑ.Σ.
- Νίκος Κυριακίδης, Παρέμβαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου