Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Αποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου της Α/ΤΕΕ

Χθες Σαββάτο 15/3 συνεδρίασε για πρώτη φορά η Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ με τη νέα σύνθεση της όπως αυτή προέκυψε από τα αποτελέσματα των εκλογών του ΤΕΕ (11/2013). Όπως αποφασίσαμε συλλογικά και ομόφωνα την Παρασκευή 14/3, με βάση την πρόταση μας προτείναμε για τη θέση του Προέδρου της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ το συν. Μπάκιντα Κων/νο από τους Αυτόνομους Μηχανικούς Ανατολικής Κρήτης και καλέσαμε τις παρατάξεις της ΡΠΜ και της ΑΕΠ-ΕΜ (καθώς και τον ΑΧΜΜΕΤ-ΑΕΠ, ΑΑΣΜΗ, ΑΣΕΧΜ) να στηρίξουμε από κοινού την υποψηφιότητα αυτή καθώς και τους συναδέλφους της αντιπροσωπείας να την υπερψηφίσουν. 

Χθες το πρωί η υποψηφιότητα αυτή έγινε αποδεκτή από την ΑΕΠ, αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίχθηκε και από τη ΡΠΜ, η οποία επέμεινε στη στήριξη της Τ. Μωροπούλου.

Κατατέθηκαν τελικά 3 υποψηφιότητες:
α) Κυριακόπουλος (ΕΛΕΜ) με τη στήριξη ΔΗΣΥΜ, ΕΛΕΜ κα, 
β) Μοροπούλου (ΔΗΠΑΜ) με τη δημόσια στήριξη ΔΗΠΑΜ, ΡΠΜ, ΕΚΧΜ αλλά και την ψήφο της ΔΚΜ
γ) Μπάκιντας (ΑΜΑΚ) με τη στήριξη συσπείρωσης, ΑΕΠ, ΑΜΑΚ

Στις 2 διαδικασίες εκλογής που έγιναν χθες 15/3 προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα (η Πανεπιστημονική απείχε της διαδικασίας):

Αποτελέσματα 1ης κάλπης για την εκλογή Προέδρου Α/ΤΕΕ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 77
ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΥ 76
ΜΠΑΚΙΝΤΑΣ 22
ΛΕΥΚΑ 7
ΑΚΥΡΟ 1
ΣΥΝΟΛΟ 183

2η κάλπη προέδρου Α/ΤΕΕ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 80
ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΥ 80
ΜΠΑΚΙΝΤΑΣ 21
ΛΕΥΚΑ 2
ΣΥΝΟΛΟ 183

Λόγω ισοψηφίας η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα το πρωί (ήδη ανακοινώθηκε και 4η υποψηφιότητα του νυν προέδρου Γ. Θεοδωράκη με μια κίνηση ΜΑΤ που καθάρισε το παιχνίδι). Τα τελικά αποτελέσματα στις 3μμ όπου και ολοκληρώθηκε η διαδικασία είναι:ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 80
ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΥ 77
ΜΠΑΚΙΝΤΑΣ 17
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ 4
ΛΕΥΚΑ 3
ΑΚΥΡΟ
ΣΥΝΟΛΟ 181
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου